„Viva Magenta“ vadinama hibridiniu atspalviu, simbolizuojančiu mūsų egzistavimą fiziniame ir skaitmeniniame pasaulyje, rašoma nbcnews.com.

Viva magneta

Kadangi institutas dar neseniai ją paskelbė kaip metų spalvą, gali dar nepavykti rasti plataus asortimento tikslaus atspalvio gaminių. Tačiau galite įsigyti „Viva Magenta“ primenančių spalvų daiktų, truputį pakoreguotų atspalvių. Šalta raudona, tamsiai rožinė, giliai rausva... Pasirinkimai varijuoja atspalviuose.

Jei raudona ir jos atspalviai jums tinka, nebus jokių problemų. Galite drąsiai rinktis metų spalvos sukneles, palaidines ir megztukus, šia spalva spindinčius auskarus ir, žinoma, lūpdažius.

Viva magneta

Tačiau, kaip pabrėžia stilistai, ryškios ir kontrastingos spalvos tinka toli gražu ne visiems. Taigi ir šių metų spalva „Viva Magneta“ nėra universalus pasirinkimas, pavyzdžiui, suknelėms. Tačiau kiekvienas gali šią spalvą pritaikyti ir nesuklysti. Jei spalvą dėvėsite ne portretinėje zonoje – tai yra, žemiau krūtinės – ji gali būti visiškai bet kokia.

Spalvos tikimas mūsų išvaizdai daugiausia susijęs su tuo, kaip spalva atsispindi veide, plaukuose, tad net ir žmonės, kuriems netinka raudona, gali drąsiai rinktis šios spalvos kelnes ar sijonus. Taip pat bus populiarūs visi šios spalvos aksesuarai – nuo rankinių, segių ir apyrankių iki batelių.

Pantone.com internetiniame puslapyje spalvų institutas pristatomas kaip pasauliniu mastu pripažintas pagrindinis spalvų žinių šaltinis. „Pantone“ spalvų institutas teikia spalvų įžvalgas ir sprendimus visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)