Polhem Press Day“ renginys – tai kasmet viešųjų ryšių įmonės organizuojamas įvairių produktų pristatymas, į kurį susirenka žinomi žmonės. Šįkart renginyje lankėsi dainininkė ir vizažistė Oksana Pikul, stilistės Irina Sinė bei Santa Mišenytė, dar ne viena atlikėja ir instagramo veidai.

Renginyje buvo pristatomos įvairių prekės ženklų, tokių, kaip „Biocell“, „Martiderma“, „Kiehl's“ ir kitų, naujovės.

Itin daug viešnių dėmesio sulaukė kosmetikos naujiena, kaip teigiama, praversianti per šventes. „Peel2glow“ atstovės renginio viešnioms pasakojo apie naują technologiją.

„Visa produkto esmė – naudoti prieš šventes, prieš keliones ar renginius, kai klientas neturi galimybės nuvykti pas kosmetologą ir atlikti norimų procedūrų. Šis produktas namų sąlygomis yra naudojamas penkių dienų kursu ir suteikia puikų odos švytėjimą, oda primaitinama, prisotinama drėgme“, – sakė atstovės.

Taip pat blogerės būriavosi prie „Glasses on“ stendo, kuriame puikavosi vieni garsiausių pastarųjų metų akinių nuo saulės. Šie pailgai ovalūs, raštuotų rėmelių akiniai – mados namų „Celine“ kūrinys. Praėjusius ir pastaruosius metus jie buvo absoliučioje mados viršūnėje – tokius turėjo visos žinomos moterys, o mados fotografijoje jie buvo dažnai naudojami kaip aksesuaras.

Iš renginio viešnių šventinių įvaizdžių galima pasisemti įkvėpimo artėjantiems kalėdiniams vakarėliams, darbo ar kultūros renginiams. Dauguma moterų rinkosi juodą kostiumą. Tai – labai elegantiškas variantas, neabejotinai tinkamas šventėms. O šventinę temą deriniuose atspindėjo detalės: tai plunksnos prie kelnių ar plunksnos prie švarko rankovių, žėrinčios rankinės, ilgi blizgučių auskarai ar palaidinė su prakarpomis.

Kitos rinkosi šviesesnes spalvas ar ryškesnius raštus. Pavyzdžiui, Ieva Swan pasirodė su itin stilingu šviesios spalvos ilgarankoviu kombinezonu. Visus įvaizdžius kviečiame peržiūrėti nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)