Tai – kailis. Šiemet ir artėjančiais 2023-iaisiais itin populiarūs dirbtinio kailio kailiniai, paltai, puošti kailinėmis lapėmis ir kitos kailio detalės. To svečiai nepraleido ir demonstravo įvairiausių spalvų bei kirpimų kailinius. Kai kurios viešnios rinkosi itin ryškias spalvas, kitos – tik kailines apykakles, buvo ir ne vienas kailiniais dėvintis vyriškis.

Viena viešnia pasirinko itin drąsų, bet nepaprastai mados pasaulyje vertinamą suknelės modelį. Suknelė buvo megzta ar nerta iš tinklo, o per ją matėsi apnuoginta krūtinė. Jos suknelė - kūrėjų „ES.TAR“ darbas. Panašaus modelio rūbais puošiasi ir Holivudo žvaigždės.

„Mados injekciją“ aplankė ir žinomas Kauno plaukų stilistas Karolis Murauskas, ir netgi viena garsiausių Lietuvos dizainerių – Agnė Kuzmickaitė.

Visas svečių bei komisijos narių nuotraukas galite išvysti galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją