Muzikos apdovanojimus „M.A.M.A.“ rengiantys organizatoriai Didžiosios Britanijos lietuvius sukvietė į išskirtinį renginį „M.A.M.A. Londonas“. Pirmą kartą vykstantis toks koncertas sudomino daugybę žmonių, dalis jų kartu su ryškiausiomis žvaigždėmis žengė ir raudonuoju kilimu.

Šįkart renginio aprangos kodas iš anksto nebuvo nurodytas. Galima tik numanyti, kaip pasipuošti einant į vakarinį renginį, apdovanojimus.

Tokiu atveju, kai aprangos kodas nėra nurodytas, svarbu apgalvoti vietą ir aplinkybes, kur eini. Jeigu tai – vakarinis renginys, bus raudonasis kilimas, vis viena reikėtų rinktis puošnesnius drabužius.

Organizatoriai, prodiuseriai Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė kaip visada atrodė absoliučiai nepriekaištingai. Juodą trijų dalių kostiumą ir juodus marškinius pasirinkęs M. Tyla atrodė ypač elegantiškai, tokį vientisai juodą derinį neseniai į kino premjeras rinkosi ir ryškiausi Holivudo aktoriai. N. Zeleniūtės idealiai figūrai tinkanti midi suknelė ir švarkelis taip pat sukūrė puikų vakarinį įvaizdį.

Daugelis žinomų svečių taip pat rinkosi juodą spalvą. Ja puošėsi ir Inga Jankauskaitė, ir grupės „8 kambarys“ nariai, ir Vaidas Baumila. Tiek „8 kambarys“ atlikėjai, tiek V. Baumila savo įvaizdžiuose panaudojo šiemet taip madingą medžiagą – odą.

Paslaptingai ir elegantiškai atrodė atlikėja Jessica Shy. Jos pasirinkta juoda sunkelė iki žemės turėjo viliokišką skeltuką ir buvo visa nubarstyta blizgučiais. Pasiektas įspūdis – žvaigždėtas nakties skliautas.

Viena iš renginio organizatorių pasirinko oversized (padidintą, – red.) kūno spalvos kostiumą. Tai – puikus sprendimas. Kostiumas pats savaime yra elegantiškas rūbas, tinkamas eiti ir į vakarinius renginius, o jo modelis bei kirpimas, ypač suderinus su glotnia plaukų šukuosena, kuria savitą stilių.

Grupės „The roop“ atlikėjai pasirinko ryškius, šiemet taip madingos violetinės, tik rausvesnio atspalvio, kostiumus. Prisimenant jų panašią stilistiką ankstesniuose pasirodymuose bei ryškią sceninę aprangą galima teigti, kad jie idealiai išlaikė grupės įvaizdį.

Įspūdinga rožine suknele pasipuošė ir „Delfi Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikaitė. Prie rožinės suknelės ji pasirinko šiemet bene populiariausius batus – platforminius aulinukus.

Ryškiai kaip visuomet pasirodė ir Vidas Bareikis su Indre Stonkuviene. V. Bareikio firminiu ženklu jau tapę treningai su ryškių spalvų detalėmis – iš dalies tai tarsi jo įvaizdį ir kūrybinius sprendimus „transliuojantis“ kostiumas. Kadangi šiam renginiui nebuvo nurodytas griežtas aprangos kodas, tokį rūbą pasirinkęs atlikėjas nepadarė jokio netakto. I. Stonkuvienės apranga atitiko visas tendencijas – tiek blizgesio ir 70-ųjų nuotaikos! O blizgūs jos aulinukai taip pat vieni šiemet populiariausių – kaubojiško stiliaus.

Kiti svečiai vilkėjo labai įvairiai, bet buvo akivaizdu, kad į apdovanojimų renginį žiūrima gana paprastai. Ant raudonojo kilimo daug vakarinių suknelių neišvydome. Moterys daugiausia rinkosi sukneles iki kelių, tiesa, tokiu atveju reikėtų gerai apgalvoti pėdkelnes (jos turėtų būti matinės ir iš viso nematomos arba plonytės juodos).

Vyrai vilkėjo dar paprasčiau: daugelis pasirinko ne šventinius, renginiui skirtus, o daugiau darbo, „ofisinius“ derinius. Kai kurie atėjo netgi su marškinėliais.

Visas nuotraukas galite išvysti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją