Šios kolekcijos idėja – ne tik susijusi su viena didžiausių šių laikų popkultūros žvaigždžių, bet ir orientuota į tvarumą. Kardashian veikė kaip kuratorė, atrinkdama kūrinius iš ankstesnių kolekcijų, ypač 20 metų laikotarpio nuo 1987 iki 2007 m., o dizaineriai perdirbo tuos kūrinius. Italų mados genijai juos pritaikė šiandienai, bet subtiliai – taip, kad sąsajos tarp tuomet ir dabar būtų pakankamai akivaizdžios socialinių tinklų auditorijai.

Ant podiumo buvo galima išvysti korsetus, viliojančias sukneles ir apatinio trikotažo komplektukus. Prie kiekvieno apdaro buvo prisiūra etiketė, kurioje nurodyti jo pirmojo pristatymo metai. Visą kolekcijos pristatymą galite išvysti vaizdo įraše.

„Vogue“ atkreipia dėmesį, kad tokia Kim ir dizainerių partnerystė daug duoda „Dolce & Gabbana“. Su jais susijusios ir juos taip gerbiančios Kardashian-Jenners turi 652 milijonus sekėjų. O kalbant apie naudą pačiai Kim, bendravimas su „Dolce & Gabbana“ ne tik pagyvina jos aukštosios mados įvaizdį, bet ir dar labiau išplečia jos turimą įtaką.

Spaudos konferencijoje, paaiškindama savo artimumą prekės ženklui, Kardashian sakė: „Taip, aš turiu šią savo pusę, kuri yra tarsi futuristinė Barbė, ir kuri man patinka. Tačiau savo sieloje tuo pat metu jaučiuosi labai jausminga italų mafijos žmona. Nežinau, ar tikslinga taip sakyti.“

Sports.yahoo.com atkreipė dėmesį į tai, kad kolekcijoje vėl pasirodė firminis dizainerių braižo raštas: leopardo. Pristatymo metu fone buvo leidžiamas nespalvotas vaizdo įrašas, kuriame Kim Kardashian valgo spagečius. Daugelis kūrinių primena ikonines ekrano sirenas ir modelius, tokius kaip Linda Evangelista, Isabella Rossellini ir Monica Bellucci.

Ne mažiau įspūdingas ir reklaminis šios kolekcijos klipukas, kurį Kim publikavo savo instagramo paskyroje. Jame žvaigždė primena Marilyn Monroe (aliuzijų į Marilyn pilna visa reklaminė kampanija) ir viliokiškai valgo ledus. Žadą atimantį vaizdo klipą galite išvysti čia:

Verta prisiminti, kad užuominų, jog garsiausioji iš Kardashian klano įsitrauks į „Dolce & Gabbana“ veiklą pasipylė dar gegužę. Tada visa Kardashian-Jenner šeima dėvėjo prabangius archyvinius „Dolce&Gabbana“ kūrinius Kourtney Kardashian ir Traviso Barkerio vestuvių proga, o Kourtney puošėsi įspūdinga šių mados namų kurta suknele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją