Mados prekių ženklas „Lindex“ pakvietė nuomonės formuotojas ir madai bei stiliui neabejingas garsenybes į restoraną pušyne. Modeliams žingsniuojant tarp medžių pristatyta rudens kolekcija „Into nature“.

Švedų prekių ženklas šioje kolekcijoje didžiausią dėmesį skyrė patogumui bei šilumai. Kviestinės viešnios išvydo galimus pasivaikščiojimo gamtoje, sąmoningo poilsio bei žygių pėsčiomis drabužių derinius, rašoma pranešime spaudai. Pietūs lauko kavinėje ar piknikas miške – pasirinkus tinkamą aprangą, grynu oru galima džiaugtis ir šaltuoju metų laiku. Svarbiausia – sluoksniuoti drabužius ir taip susikurti stilingą, tačiau patogų įvaizdį.

Per pristatymą taip pat buvo galima įvertinti vilnos apatinius drabužius, kurie šildo ir tinka sluoksniuoti. Šiluma iš gamtos – natūralus ir funkcionalus pasirinkimas. „Thermolite“ drabužiai sušildo net ir tada, kai termometro stulpelis sparčiai krinta žemyn. Renginio viešnios išvydo ir vandeniui atsparius viršutinius drabužius. Tokie gaminiai – tikras išsigelbėjimas lietingą dieną. Drabužiams naudojami specialūs užtrauktukai, pro kuriuos nepatenka vanduo. Švedų prekės ženklas parodė, kad šios techninės savybės nėra skirtos tik gamtoje dėvimiems drabužiams. Funkcionalumas dera prie visų įvaizdžių – net ir romantiškų suknelių.

Lindex pristatė šaltojo sezono naujienas

Renginyje apsilankiusi vizažo specialistė Justina Gafaro – elegantiško stiliaus mylėtoja. Moteris drabužių derinius dažnai demonstruoja savo sekėjams. Atšalus orams grožio specialistė didelį dėmesį skiria stiliui bei mielai renkasi aukštakulnius.

„Ruduo man pats stilingiausias metų laikas. Po patogios vasaros bei kelionių smagu grįžti į stilingą gyvenimą. Laisvalaikiui patogumą derinu su stilingomis detalėmis. Rudenį mėgstu „oversize“ megztinius, didelius šalikus, kaubojišką avalynę. Dažnai aprangą padiktuoja dukra. Daug laiko leidžiame gryname ore, todėl patogumas ir šiluma man labai svarbu“, – kalbėjo renginio viešnia.

Šventės nepraleido ir dainininkė Ingrida Martinkėnaitė. Į pristatymą moteris atvyko su dukra. Renginyje buvo ir vyresnioji dukra Marija – paauglė ėjo podiumu, pristatė vieną iš derinių.

„Modeliavimas yra dukros hobis. Marijai dabar 15 metų, tegul išbando gyvenime viską, kas įdomu. Svarbiausia, kad tai netrukdytų mokslams“, – kalbėjo dainininkė.

Paklausta apie rudenišką stilių, I. Martinkėnaitė pasakojo, kad jai labai svarbu tvarumas. Moteris pirmenybę teikia kokybei, natūraliems audiniams bei minimalistiniams modeliams.

„Šį rudenį nusipirkau šiltą megztinį ir šiltas kelnes. Nuo praėjusių metų liko vilnos paltas. Nemėgstu kiekvieną sezoną iš pagrindų atnaujinti garderobo. Man gaila išmesti gerus drabužius. Kiekvienas mano pirkinys apgalvotas. Perku nedaug, bet gerus daiktus. Renkuosi patogumą ir komfortą bei stilingą prabangą. Vykdama su šeima pramogauti į gamtą, renkuosi sportinio tipo drabužius“, – pasakojo muzikos pasaulio atstovė.

Per renginį pristatytas bendras „Lindex“ apatinio trikotažo ekspertų ir mokslininkų darbas. Aukščiausio lygio apatiniai „Female Engineering“ užtikrina apsaugą bei komfortą per menstruacinį laikotarpį. Kelnaitės yra įvairių spalvų bei modelių, jas galima dėvėti 10 valandų. Kelnaitės skalbiamos, tad gali būti dėvimos vėl ir vėl. Pasirinkusios šiuos apatinius, prisideda prie tvarumo bei gamtos išsaugojimo.

Nuomonės formuotoja Ieva Swan turėjo išskirtinę galimybę pirmoji išbandyti šią „Lindex“ naujieną. Žinoma moteris apatinius gavo dar vasarą. Iš pradžių į šį gaminį žiūrėjo gana skeptiškai, tačiau kelnaitės itin pravertė keliaujant.

„Šių kelnaičių privalumus įvertinau lėktuvuose. Visą laiką jaučiausi saugi. Todėl dabar šie apatiniai visada mano lagamine“, – šypsojosi I. Swan.

Lindex pristatė šaltojo sezono naujienas

Renginyje taip pat apsilankė nuomonės formuotojos Kamilė Kanapeckaitė, Inidė Jasnauskaitė, Simona Burbaitė, Laura Mazalienė, Almantė Pociūtė-Madwish bei kitos viešnios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)