Izraelio prezidento Isaako Herzogo žmona Michal Herzog pasirinko plono juodo audinio apatinį derinio sluoksnį ir standaus audinio juodą švarką. Pagarbą karalienei išreiškė detalėmis: juodu šalikėliu ir skrybėlaite su šydu. Skrybėlaitės buvo viena mėgstamiausių pačios karalienės stiliaus detalių.

Isaacas Herzogas ir Michal Herzog

JAV prezidento Joe Bideno žmona Jill Biden vilkėjo juodą sijono ir klasikinio švarkelio aukso spalvos sagomis kostiumėlį. Idealus derinys tokiai progai. Kai kurie kritikavo jos sprendimą vietoje tradicinės skrybėlaitės dėvėti plaukų juostą, tačiau iš tiesų toks sprendimas – puikus kompromisas, norint ir išreikšti karalienei pagarbą, ir išlaikyti savo stilių. Skrybėlaitės laidotuvėse nebuvo privalomos, o juoda plaukų juosta suspindėjo kaip elegantiška detalė.

Joe Bidenas ir Jill Biden

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono žmona Brigitte Macron suderino juodą suknelę ir elegantišką juodą paltą. Tiesa, jau anksčiau ne sykį kritikuota dėl sijono ilgio, pirmoji Prancūzijos ponia vėl kiek suklydo, žengdama plona riba: jos suknelės ilgis yra vos virš/ties keliais, kuomet tokia proga rekomenduojama dėvėti sijonus bei sukneles, besibaigiančius bent centimetru žemiau kelių. Tačiau jos pasirinkta skrybėlaitė su šydu buvo labai elegantiška.

Emmanuelis Macronas ir Brigitte Macron

Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos žmona Diana Nausėdienė pasirinko juodą suknelę, kuri ypatingai gerai tiko ilgiu ir forma, be to, išsiskyrė prabangios medžiagos įspūdžiu. Pirmoji Lietuvos ponia taip pat pademonstravo detalių išmanymą, pasirinkdama perlų auskarus. Tendencijų analitikė ir stilistė Marija Palaikytė „Delfi“ jau anksčiau minėjo, kad perlai Didžiosios Britanijos monarchijoje gedulo periodui renkamiesi jau nuo XIX amžiaus.

Gitanas Nausėda ir Diana Nausėdienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)