Mokytojams pirmąją naujų mokslo metų dieną rekomenduojama rinktis modernią klasiką. Odinės kelnės su puošnia šviesia palaidine, kūno spalvos golfas su berankove midi suknele ar klasikiniu sarafanu, ar ilga liemene, midi suknelė su ilgaauliais... Ir, žinoma, kostiumėliai. Įvairių spalvų, modelių, su sijonais ar kelnėmis.

O moksleivių apranga priklauso ir nuo jų amžiaus, ir nuo mokyklos tradicijų. Kai kurie moksleiviai turi dėvėti pilną uniformą (mokyklinį sijoną/kelnes ir švarką), kitiem pakanka virš pasirinktų rūbų apsivilkti uniforminį švarką, o dar kiti gali rinktis aprangą laisvai.

Jeigu galima rinktis tik mokyklinį švarką, puošni palaidinė ir elegantiškos kelnės arba, vyresnėse klasėse, tamsūs džinsai, šilkinė palaidinė ir aukštakulniai – puikus pasirinkimas.

Na, o jei turite aprangos laisvę, drąsiai rinkitės ryškų, jaunatvišką kostiumą arba švarko tipo suknelę, arba lengvą vasaros pabaigos-rudens pradžios suknelę.

O kaip šią dieną rengėsi vilniečiai? Peržiūrėti vilniečių gatvės stiliaus įvaizdžius rugsėjo 1-ąją galite galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją