Tiesa, šis šiukšlių maišas ypatingas tuo, jog iš tiesų skirtas nešioti kaip rankinė. Pristatomas kaip rankinė-krepšys jis jau spėjo išpopuliarėti - galima pastebėti ir jį nešiojančių influencerių nuotraukų.

Mėlynos, juodos ir baltos spalvos naujausia „Balenciagarankinė atrodo beveik identiška šiukšlių maišams, pro kuriuos einate pralenkdami konteinerius, rašoma highsnobiety.com. Iš tiesų skirtumas yra minimalus: prabangiuosius šiukšlių maišus viso labo puošia nedidelis logotipas.

„Šiukšlių maišu“ pramintas veršelio odos maišelis su virvele oficialiai pateko į parduotuves kaip „Balenciaga“ rudens kolekcijos dalis po to, kai kovo mėn. Paryžiaus mados savaitėje pirmą kartą pasirodė ant podiumo, primena businessinsider.com.

Šie krepšiai yra pagaminti iš veršiuko odos, todėl jų kaina, teigia mados namų atstovai, atitinka kokybę. O kaina išties atima žadą – net 1790 JAV dolerių.

„Negaliu praleisti progos pagaminti brangiausią šiukšlių maišą pasaulyje, nes kas gi nemėgsta mados skandalo?“ – naująjį kūrinį news18.com sakė „Balenciaga“ vyriausiasis dizaineris Demna Gvasalia.

O skandalus „Balenciaga“ mėgsta dar labiau nei kiti. Jie yra žinomiausia ir daugiausia triukšmo pasaulyje sukėlę mados krypties „vargšų prabanga“ (homeless chic, – angl.) gerbėjai. „Balenciaga“ parduodami nudrengti sportbačiai suplyšusiu audiniu, skylutėmis ir purvinais padais. Šios avalynės kaina ne mažiau įspūdinga, nei išvaizda – 1 850 JAV dolerių. Mados namai jau ne pirmą kartą patenka į mados gerbėjų akiratį dėl perdėto benamių stiliaus aukštinimo. Vienais metais jie buvo priversti atsiprašyti dėl savo salono dekoracijų – kai pardavimo vietos vitrinas papuošė gulinčiais ar ant laikraščių sėdinčiais manekenais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)