Projektą „Suknelių dieta“ sugalvojo mitybos specialistė Gretė Brokienė. Kaip vieną eksperčių ji pakvietė ir stilistę Mildą Glebutę.

„Ji pakvietė mane prisijungti prie projekto ir padėti moterims išsirinkti sukneles. Dažniausiai tas suknelių pasirinkimas apipintas įvairiais mitais: kad išsirinkti sunku, kad suknelės yra nepatogios, kad jas nešioti nepraktiška ar ne visur galima su jomis eiti...“ – pasakojo stilistė.

M. Glebutė papasakojo ir kokia informacija dalinasi projekto grupėje.

„Vedžiau paskaitą, kaip išsirinkti suknelę, pradedant nuo pačių pagrindų: nustatant savo kūno tipą, išmokstant skaityti savo kūną ir drabužius. Dar kelias dienas dalinsiuosi ir namų darbais, ir dar pasidalinsiu keliais patarimais, į ką atkreipti dėmesį renkantis sukneles“, – sakė ji.

Stilistė Milda Glebutė

Stilistė akcentavo pagrindinį projekto tikslą – meilę sau.

„Pagrindinis tikslas – paskatinti moteris labiau save mylėti. Skirti sau dėmesio, laiko ir meilės. Grupė sukurta palaikymo tikslais – mes visos susiduriame su tomis pačiomis problemomis, visos esame moterys ir visos esame jėga“, – teigė M. Glebutė.

Ji pati suknelių turinti ne per daug, tačiau jas ir sijonus derinant su įvairiais priedais įvaizdžių galima susikurti visai vasarai.

„Iš esmės neturiu labai daug drabužių. Turiu gal penkias sukneles vasarai ir keturis sijonus. Dažniausiai savo įvaizdžiais dalinuosi savo instagramo platformoje, man labai svarbu rūbo kokybė ir kad drabužį būtų galima išnaudoti, su juo sukurti kuo daugiau derinių. Būtina rinktis kokybiškus daiktus, perkant turėti jam reikalavimus“, – patarė stilistė.

Stilistė Milda Glebutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją