„Pagesix“ portale pasakojama, kaip tuoktuvėms nuotaka žengė vilkėdama stulbinančią mini suknelę su korsetu ir ilgu šydu, puošniu makiažu ir permatomomis pirštinėmis. Jos jaunikis, „Blink-182“ būgnininkas, taip pat atrodė puošniai, apsirengęs juodu kostiumu.

@kourtneykardashian

Jaunieji pasirinko absoliučią prabangos klasiką su itališko karščio prieskoniu: juos rengė „Dolce & Gabbana“ mados namai. Praėjusią savaitę teismo rūmų vestuvėms Kardashian taip pat dėvėjo šių garsių mados namų kūrinį. Tada ji vilkėjo baltą nėriniuotą „Dolce & Gabbana“ mini suknelę, papuoštą širdies formos puošmena, kartu su gobtuvu ir rankovėmis.

@kourtneykardashian

Portale "Dailymail" minima, kad naujausiame vestuviniame įvaizdyje naudotas veliumas - visas puoštas rankų darbo nėriniais.

Įspūdingąją suknelę aprašė net garsiausias pasaulyje mados leidinys "Vogue". Jame pasakojama, kad nuotakos suknelė – vienetinė, sukurta specialiai jai.

Apdaras įkvėptas septintojo dešimtmečio itališko apatinio trikotažo. Rankomis siuvinėtas vualio gėles įkvėpė daugybės Viduržemio jūros regiono sodų. Taip pat veliumą puošia įspūdingas Mergelės Marijos atvaizdas. Religinę ikonografiją, pagrįstą viena iš Barkerio tatuiruočių, lydi tekstas „šeima, lojalumas, pagarba“.

@kourtneykardashian

„Kurti savo sukneles su Domenico ir Stefano buvo svajonės išsipildymas – visais atžvilgiais“, – „Vogue“ pasakojo Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją