Nepaisydami lietingų ir vėsių pavasario dienų sostinės gyventojai mieliau renkasi ilgesnius pasivaikščiojimus bei susitikimus su draugais.

Ne naujiena, jog sostinės gyventojų mada yra svetima nusistovėjusioms taisyklėms. Pavyzdžiui, vilnietė Miglė nepabūgo vėsią pavasario dieną prisiminti pagrindinę žiemos sezono detalę – „Teddy Bear“ tipo kailinukus.

Vilniečių stilius

Juodi drabužiai – nemari klasika. Kai darbo dienos kiekviena minutė yra suplanuota, geriausias sprendimas – klasikinis stilius, pavyzdžiui, juodas paltas, kuris gali tikti tiek biuro aprangos deriniams, tiek stilingiems vakarėliams ar net kultūriniam renginiui. Dažniau griežtesnio stiliaus aprangą renkasi vyresnio amžiaus moterys, žinodamos, kad tai – amžinas stilius.

Vilniečių stilius

Tačiau ne visi mėgsta juodą spalvą. Sostinės gyventoja Deimantė mieliau renkasi smėlio spalvos paltą, mat jis labiau išryškina merginos veido bruožus.

Vilniečių stilius

Peržvelgus Vilniaus miesto gyventojų nuotraukų galeriją, galime manyti, jog atrodyti stilingai ir gražiai nesutrukdys nei lietus, nei vėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją