„Šis konkursas – tai gera patirtis visam gyvenimui ir kiekvienam artistui nuoširdžiai to linkiu“, –neslepia I. Zasimauskaitė. Dainininkė ir šįmet bandė savo jėgas nacionalinėje atrankoje, pateko į finalą.

„Šiandien jau gyvenu naujomis muzikinėmis idėjomis, pradėsiu įrašinėti naujas dainas studijoje, –sakė Ieva. – Man labai patinka šis procesas, dovanoja daug gerų emocijų, itin kūrybiškai nuteikia.“

Ieva Zasimauskaitė tapo lininių drabužių modeliu

Prieš darbą studijoje I. Zasimauskaitė spėjo sudalyvauti dar viename kūrybiniame procese. Šį kartą jai teko kaip modeliui pozuoti pries fotokameras. Ieva tapo „Linas“ naujos lininių drabužių kolekcijos veidu.

„Jau ne vieneri metai ši didžiulę patirtį turinti lietuvių bendrovė kvietė mane bendradarbiauti, bet vis datos nesutapdavo. Prijaučiu jų vertybėms ir idėjoms“, – neslepia Ieva. Puikios išvaizdos moteriai ir anksčiau yra ne kartą tekę ragauti modelio duonos.

Ieva Zasimauskaitė tapo lininių drabužių modeliu

Dainininkė prisipažįsta, kad iki šios fotosesijos jai atrodė, kad linas – vyresnių žmonių pasirinkimas. „Dabar savo nuomonę pakeičiau. Pasirodo, linas gali būti šiuolaikiškas, stilingas. Visą lininių drabužių garderobą šiandien turiu savo spintoje, tad laukiu šiltesnių dienų. Šią vasarą tai bus mano pagrindinė apranga“, – sakė atlikėja.

Ieva Zasimauskaitė tapo lininių drabužių modeliu

Vasara – atlikėjai koncertų, pasirodymų, privačių renginių metas, tad daugiausiai laiko ji praleis Lietuvoje. Be to, ji gieda bažnyčiose įvairių ceremonijų metu.

„Tikiuosi, kad pavyks ištrūkti ir į Kanarų salas, mėgstu šį kraštą“, – apie vasaros atostogų planus kalba dainininkė.

Pasak pašnekovės, linas, tai – kvėpuojantis, lengvas, patogus audinys. Tik turi vieną minusą – glamžosi, bet šiais laikais, anot Ievos, tai gali būti ir kaip mados dalykas.

Ieva Zasimauskaitė tapo lininių drabužių modeliu

„Visada esu tik už natūralumą. Linas – nėra greitosios mados produktas. Tai – tvarus audinys, išreiškiantis „Zero waist“ idejas“, – teigė Ieva, prisipažinusi, jau ne vienerius metus mieganti lininėje patalynėje, kuri atrodo kaip nauja net po dviejų metų skalbimų.

Ieva Zasimauskaitė tapo lininių drabužių modeliu

„Šiais metais rinkdami modelius ir spalvas rūbams galvojome apie natūralumą, gaivias lengvas spalvas, patogumą ir besišypsančias moteris. Būtent dėl šypsenos ir pasirinkome Ievą, ji puikiai perteikia mūsų lengvumo, gaivos ir geros nuotaikos idėją, kurią norėjome perteikti su šia drabužių kolekcija“, – sakė „Linas“ vadovė Vilita Skersienė. Šiųmetėje kolekcijoje galima atrasti naujus suknelių modelius, palaidines, tinkančias tiek oficialiems, tiek kasdieniams reikalams, taip pat vasariškus kostiumėlius su šortais ir naujiena – kelių spalvų lininiai laisvalaikio kostiumai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją