Dėl šių metų oficialios temos „Amerikoje: mados antologija“ ir „Gilded Glamour“ aprangos kodo Lively, kuri buvo viena iš vakaro vedėjų, pasirinko dirbti su vienu iš savo raudonojo kilimo prekės ženklų, Atelier Versace, kurio kūryba įkvėpta Niujorko.

Blake Lively suknelės transformacija

Žurnale „Harper's Bazaar“ aprašoma, kaip iš pradžių žvaigždė žengė ikoniniais „Met“ muziejaus laiptais, vilkėdama spindinčią rožinio aukso suknelę su ekstravagantišku lankeliu. Suknia buvo įkvėpta sudėtingos Manheteno architektūros, o lankeliu buvo pagerbtas žymiausias Niujorko pastatas „Empire State Building“.

Blake Lively suknelės transformacija

Tada sijono kaspinas buvo atrištas ir atsiskleidė kaskadinis mėlynas šifonas – naujas suknelės viršus. Jo dizainą įkvėpė Niujorko Centrinės stoties žvaigždyno dekoras. Aktorė taip pat nusimovė rožinės spalvos pirštines, po kuriomis buvo deranti mėlyna pora. Tuo tarpu jos septynių smaigalių karūna – lankelis – simbolizavo Laisvės statulą, kuri turi septynis spindulius.

Blake Lively suknelės transformacija

„Užuot ieškojusi madingų idėjų suknelei aš pažvelgiau į Niujorko architektūrą ir klasikinius pastatus“, – paaiškino Lively.

Blake Lively suknelės transformacija

Žinoma, aktorė nėra pirmoji, kuri ant „Met Gala“ raudonojo kilimo išgyvena teatro transformacijos akimirką, tačiau ši buvo išties įspūdinga. Lively „Met Gala“ dalyvauja nuo 2008 m. ir retai nusivilia, nes dauguma metų atsiduria geriausiai apsirengusių sąrašuose. Šie metai nebuvo kitokie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją