Šių metų apdovanojimų vakaro svečiai taip pat prisiminė praeitį ir reagavo į pasaulyje vykstančius įvykius, rašė „Vogue“. Šiais laikais iš garsenybių tikimasi, kad jos orientuosis politikoje, bus sąmoningos aplinkosaugos atžvilgiu, it žuvis vandenyje nardys socialiniuose tinkluose ir demonstruos originalų rengimosi stilių.

Nelengvos užduotys, ir vis dėlto daugeliui aktorių pavyko autentiškais būdais pabrėžti svarbius įvykius, dalykus: vintažo mėgėja aktorė Kirsten Dunst parodė, kad palaiko tvarumą – ji pasipuošė 2002 m. kurta dizainerio Christian Lacroix suknele, geriausio aktoriaus „Oskarui“ nominuotas Benedictas Cumberbatchas išreiškė parama Ukrainai, segėdamas šalies vėliavos ženklelį „Brioni“ kostiumo atlape.

Oskarų ceremonija 2022

Kitos garsenybės dizainerių drabužiais skelbė kitokias žinias. Pavyzdžiui, modelis Liya Kebede šventiniam vakarui pasirinko suknelę iš Pieterio Mulier 2022 m. pavasario kolekcijos. Ši tamsiai vyšninė aksomo suknelė su lašo formos iškirpimu ant pilvo – tikras ekspresyvaus dizainerio talento įrodymas.

Oskarų ceremonija 2022

Kiti dalyviai buvo šmaikštūs ir drąsūs. Aktorius Timothee Chalametas pasipuošė dizainerio Nicolas Ghesquiere švarkeliu iš jo moteriškų drabužių kolekcijos, kurtos „Vuitton“.

Oskarų ceremonija 2022

Aktorė Kristen Stewart mūvėjo trumpučius „Chanel“ šortus, o jos marškinėliai buvo prasagstyti iki šortų juosmens.

Oskarų ceremonija 2022

Tuo staigmenos nesibaigė. Filmo „Šuns galia“ žvaigždė Kodi Smit-McPhee nustebino šviesiai žydru „Bottega Veneta“ smokingu.

Oskarų ceremonija 2022

O kino juostos „Karalius Ričardas“ aktorė Demi Singleton pasirinko švelniai alyvinę, jaunatvišką ir gaivią „Miu Miu“ suknelę nuogais pečiais.

Oskarų ceremonija 2022

Elegantiški, individualistiniai garsenybių drabužiai padarė „Oskarų“ apdovanojimo vakarą įsimintiną ir tikriausiai daugeliui būsimų metų įkvėpė mados gerbėjus. Galerija galite pasigrožėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją