Demonstruojami apdarai neretai primena kone architektūrinius sprendimus. Mados kūrėjas, garsėjantis savo eksperimentais su proporcijomis bei apimtimis, šiuolaikinę moterį vaizduoja kaip asmenybę, kuri nori būti pastebėta, todėl apdovanoja ją išskirtiniu, netgi ekstravagantišku įvaizdžiu. Pūstos rankovės ir drąsūs įkirpimai padeda išryškinti kūno tobulumą. Baziniai kuriant kolekciją naudoti audiniai – tai atlasas, šilkas ir medvilnė.

Zaady

Fabrice Zaady yra savamokslis dizaineris, nuo pat vaikystės turėjęs begalę progų stebėti, kaip modeliuojami ir siuvami moteriški drabužiai.

F. Zaady troškimas – išlaisvinti moterį, pasiūlant itin seksualų, bet jokiu būdu ne vulgarų įvaizdį. Jo kuriama aukštoji mada nė iš tolo neprimena muziejaus ekspozicijos: apdarus norisi dėvėti ir juos apsivilkus puikiai leisti laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją