Tai pirmasis oficialus „Nike“ ir „Louis Vuitton“ mados namų projektas, o tai reiškia, kad šie bateliai – itin reti ir vertingi.

„Nike“ ir „Louis Vuitton“ kurti laisvalaikio bateliai

„Šis oficialus produktas – „Louis Vuitton“ ir „Nike“ bendras produktas – unikalūs „Air Force One“ neabejotinai dviejų galingų kūrybos elementų rezultatas. Nenuginčijamas dizainerio Virgilio Abloh, kurį dievina ir be proto ilgisi daugybė žmonių, talento įrodymas. Taigi, šie trys pasauliai susitiko ir gimė įstabus dalykas, kuris jau sulaukė didžiulio susidomėjimo iš viso pasaulio, iš visų kampelių“, – teigė „Sotheby‘s“ gatvės mados vadovas Brahmas Wachteris.

Amerikos aukcionas skelbia, kad susidomėjimas šiais laisvalaikio bateliais neįtikėtinas – sausio 26 dieną prasidėję pardavimai truks iki vasario 8-osios.

„Nike“ ir „Louis Vuitton“ kurti laisvalaikio bateliai

„Taigi, susidomėjimas didžiulis. Šiuo metu aukciono kaina siekia apie 6,1 mln. dolerių. Prognozavome maždaug 3 mln. dolerių. Taigi, tie 6,1 mln. dolerių kaip reikiant įkvepia, o juk dar turime laiko, aukcionas truks iki vasario 8-osios, taigi beveik savaitė. Pasikartosiu: susidomėjimas – neįtikėtinas“, – sakė B. Wachteris.


V. Abloh, kuris laikomas bene didžiausios sėkmės pasiekusiu juodaodžiu mados kūrėju, „Louis Vuitton“ vyriškos mados skyriui vadovavo nuo 2018 metų. Po dizainerio mirties 2021 metų lapkritį prancūzų prabangos prekės ženklas atskleidė, kad jis ne vienerius metus tyliai kovojo su onkologine liga. Jungtinėse Valstijoje gimęs menininkas taip pat didžėjavo ir užsiiminėjo vizualiausiais menais.

Virgilis Abloh
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)