Susipažinti su nauju aromatu atvyko DJ Simona Burbaitė, TV veidas Eglė Jurgaitytė, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Gabrielė Gzimailaitė, naujosios kartos „Instagram“ veidai Kamilė Dambrauskaitė, Justė Šoblinskaitė bei Viktorija Šaulytė, stilistės Santa Mišenytė ir Emilija Viskontaitė ir daug kitų.

Simona Burbaitė

„L’Oreal“ Baltijos šalių atstovė Miglė Škensbergaitė džiaugiasi, jog YSL Beauty pristatė ikoniškojo „Black Opium“ tęsinį – „Black Opium Eau De Parfum Illicit Green“: „Šis kvapas sultingas ir gaivus, atskleidžiantis legendinį kavos aromatą, lėtai išsisklaidant viršutinių natų – sultingo žaliojo mandarino ir kreminės figos lapų – akordams. Kvapas skirtas moteriai, kuri vadovaujasi savo pojūčiais ir yra drąsi būti kitokia“.

Yves Saint Laurent Beauty naujų kvepalų pristatymas

Drąsiems kvapams neabejingos pristatymo dalyvės sužinojo YSL kvepalų kūrimo ypatumus bei istoriją, ragavo specialiai renginiui sukurtus kokteilius, pagamintus atkartojant kvepalų natas – kokteilis „Black Opium“ atskleidė kavos, vanilės bei pačiulių poskonį, o „Black Opium Illicit Green“ kokteilio gaminimui buvo naudojami žalieji mandarinai, jazminai ir figos.

Paklausta, ką jai reiškia kvepalai, nuomonės formuotoja Gabrielė Gzimailaitė nedvejodama atsakė, jog jais ji nusako savo dienos nuotaiką – aromatas yra moters vizitinė kortelė, padedanti išreikšti save. Mėgstamiausios Gabrielės kvapų natos – leidžiančios kvepėti gaiva ir švara.

Gabrielė Gzimailaitė

Turinio kūrėja Ingla Žuolytė atviravo: „Anksčiau buvau gana neišranki, tačiau pastebiu, jog pradėjus pačiai kurti namų kvapus, tampu vis išrankesnė, o skonis kinta. Šiltuoju sezonou renkuosi lengvesnius, saldesnius kvapus: aviečių, kokoso, vanilės, šaltuoju – patinka sunkesni, nišiniai. Aromatai. Meluočiau, jei sakyčiau, jog man nesvarbi pakuotė. Pirmiausia dėmesį patraukia ji, o tuomet, žinoma, pats kvapas“.

Mados nuomonės formuotoja Kamilė Dambrauskaitė vardino savo aromatų favoritus: „Gyventi negalėčiau be tonka pupelės, vanilės, medienos kvepalų natų. Besirinkdama naują aromatą visuomet išmėginu jį ant savęs, nes kiekvieno žmogaus kvapas yra skirtingas, todėl ir kvepalų natos gali skleistis skirtingai“.

Kamilė Dambrauskaitė

TV laidų veidas Eglė Jurgaitytė kvepalų daromą pirmą įspūdį prilygina ryškiai raudonos spalvos lūpoms ar ekstravagantiškiems papuošalams: „Kartais prasilenkus su žmogumi gatvėje, jo kvapas priverčia atsisukti, arba taip gundo, jog norisi prilipti prie žmogaus ir neatsitraukti. Todėl visada stengiuosi, jog kvapas atspindėtų mane, suteikti jėgų ir pasitikėjimo savimi. Mėgstu pasikvėpinti net namuose, tada jaučiuosi graži ir stipri“.

Gabrielė Kudrikaitė ir Eglė Jurgaitytė

Stilistė Santa Mišenytė reziumavo: „Kvepalai man tarsi dar vienas aksesuaras, kuris sudeda visus taškus ant „i“ ir užbaigia bet kokį derinį“. Moters vizitinė kortelė yra bergamotės, sandalmedžio bei vanilės aromatai, o renkantis kvepalus jai svarbu žinoti, kad šie paliks pėdsaką ir padės atskleisti asmenybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)