„Mano jaunystės ir grožio paslaptis be galo paprasta. Sportas, judesys ir gera nuotaika“, – šypsodamasi sakė geriausia metų sportininke jau ketvirtą kartą pripažinta L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė

Apdovanojimų ceremonijoje garsi moteris pasirodė vilkėdama sidabru tviskančią vakarine suknele, ganėtinai drąsiai apnuoginančia jos nugarą. „Kodėl pasirinkau būtent žvilgančią sidabro spalvą? Ir ne tik dėlto, kad dabar sniegas žvilga sidabru“, – sakė sportininkė. – Bet ir dėlto, kad Tokijo olimpinės žaidynėse iškovojau būtent sidabro medalį.“ Žinoma atletė sakė, jog vakarinį apdarą iškilmingai šventei rinkosi Lietuvoje, viename iš suknelių salonų. Makiažą kūrė vizažistė Ugnė Ežerinskaitė.

Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė

„Prie tokios tviskančios suknelės ir makiažas, ir šukuosena turėtų atrodyti santūriai elegantiškai“, – sakė žvaigždžių stiliste vadinama Rūta Morozovienė. Garsios sportininkės plaukus šiam renginiui R. Morozovienė pradėjo ruošti iš anksto. „Lauros plaukai buvo dažomi tarsi tarpusavyje susiliejančiomis spalvomis, naudojant „Airtouch“ techniką. Tai suteikia švelnumo efektą plaukuose. Nuo kiekvieno judesio sruogelės subtiliai ir paslaptingai vibruoja“, – komentavo meistrė.

„Ji visada taikliai pataria, kas man viena ar kita proga idealiai tiktų. Jos sprendimais neturiu pagrindo abejoti: juk ji kūrė net mano vestuvinę šukuoseną“, – daugiau nei prieš dešimtmetį vykusias tuoktuves su taip pat žinomu sportininku, o šiuo metu – jos treneriu Andrejumi Zadneprovskiu, prisiminė žinoma atletė.

Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė

Atradusi laisvą pusdienį tarp įtemptų treniruočių L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė stengiasi apsilankyti R. Morozovienės įkurtame naujame „Cut Code“ salone, įsikūrusiame prestižinio viešbučio „Courtyard by Marriott“ kaimynystėje. Paprastai sportininkei dažomi plaukai įvairių atspalvių sruogelėmis – taip išgaunama neįprasta šviesi spalva, daromos plaukų plaukų grožį atstatančios procedūros, tarkim, plaukai palepinami ikrų keramidų drėkinančiais „šotais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)