Ištikus pandemijai pasikeitė mūsų laiko suvokimas, iš naujo iškėlėme klausimą, ką reiškia rūpintis ir būti savimi, pajutome kolektyvinį nuovargį ir ieškodami išeities pradėjome galvoti, kaip šį laiką išnaudoti produktyviai. Tai ir įkvėpė naujosios kolekcijos pavadinimą SELF CARE O‘CLOCK – laikas, kai sugrįžtame į save.

„Airida Skrick“ 2021-2022 m. rudens ir žiemos kolekcija

Rudens-žiemos kolekcijoje atsispindi jungtis tarp mados ir sporto, vyro ir moters, spalvų ir gyvenimo. Vyrauja įvairūs griežtesni vyriško kirpimo ir liemenuoti asimetrinio silueto švarkai, kuriuos galima vilkėti tiek kaip sukneles, tiek derinti su kelnėmis. Įvaizdžiams papildyti – liemenės, laisvo silueto marškiniai ir kelnės, išsiskiriančios skersai kirptu juosmeniu ar intriguojančios viena klešne. Drąsos kolekcijai suteikia išraiškingi elementai, tokie kaip griežta pečių linija ir odą apnuoginančios detalės, pritaikytos kokteilinėms ar ilgoms vakarinėms suknelėms. Tai subtilus seksualumas, paveričantis moterį madai neabejinga amazone. Šaltoms dienoms – klasikinio kirpimo, tačiau laisvalaikio stiliaus dvipusiai pūkiniai paltai, viliojantys skaisčia turkio mėlyna ar energinga fuksijų rožine. Nors kolekcija skirta šaltajam sezonui, joje raibuliuoja sodrios spalvos, dar labiau išryškėjančios juodų audinių apsuptyje. Mikono salai būdinga mėlyna, gili violetinė, tamsus vyno raudonis, sodri geltona, oranžinė ir žolės žalia – tai dar saujelė ekspresyvių spalvų, galinčių tapti šventinės aprangos akcentu.

„Airida Skrick“ 2021-2022 m. rudens ir žiemos kolekcija

Kolekcijoje SELF CARE O‘CLOCK tvirti audiniai bei vilna derinami su minkštu viskozės trikotažu, naudojamos natūralios odos detalės, vardinės tamsinto nikelio arba juodo metalo sagos. Drabužiai dekoruoti klijuojamais spausdiniais, raginančiais skirti dėmesio sau ir nuolat judėti pirmyn.

„Airida Skrick“ 2021-2022 m. rudens ir žiemos kolekcija

Naujausiais modeliais, kuriuos galima transformuoti, dizainerė Airida Skrickienė kviečia laužyti taisykles, išreikšti savo asmenybę, eksperimentuoti ir žvelgti plačiau: „Transformacija mano kūryboje vyrauja jau daugiau nei dvidešimt metų, ši tema buvo mano bakalauro ir magistro studijų baigiamuosiuose darbuose, o dabar ją taikau ir kasdienei, ir vestuvinei madai kurti.“

„Airida Skrick“ 2021-2022 m. rudens ir žiemos kolekcija

Kolekcijos rūbus galima ne tik lengvai derinti vienus su kitais, sluoksniuoti, bet ir nuimti ar pridėti įvairias detales: rankoves, apykakles ir kaklaraiščius, beje, pastarieji – jungiamoji kolekcijos dalis. Kaklaraiščiai, nors įprastai siejami su vyrišku garderobu, naujoje „Airida Skrick“ kolekcijoje tampa emocinga suknelių ir kitų rūbų puošmena. Šį kartą jie tvirtinami ne vien ties apykakle, bet ir ties švarko kišenėle, nugaroje ar juosmens srityje, tai seksualumo įvaizdžiui suteikianti detalė, bylojanti apie stiprybę, pasitikėjimą savimi ir išlavintą skonį.

Fotosesijos komanda
Fotografas Vaidas Jokubauskas
Stilistė Ula Kotryna Tulevičiūtė
Visažo ir plaukų meistrė Kristina Raulinaitytė
Modelis Justina Čėsnaitė Jarutė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)