Juvelyrikos kolekcijos pristatymas sudomino ne vieną žinomą šou ir verslo pasaulio asmenybę. Į šampano bare „The Bubbles“ vykusį renginį sugūžėjo ir pramogų pasaulio atstovai.

Vilniuje įvyko papuošalų ir šampano degustacija

Naujoje kolekcijoje 40 originalių modelių, kurių kiekvienas pavadintas pasaulio didmiesčio vardu – Niujorkas, Londonas, Paryžius, Roma, Tokijas ir kiti. Autorė aiškina, kad tai tarsi per papuošalą perteikiamas kelionių ir miestų pažinimo džiaugsmas. Jei negali keliauti – dėvėk papuošalą, pavadintą trokštamo aplankyti miesto vardu.

Vilniuje įvyko papuošalų ir šampano degustacija

„Daug grubaus, bet labai madingo žalvario, dengto auksu. Ypatingai mano klienčių mėgstamo sidabro metalų kombinacijos puoštos sodriai žaliais neapdirbtais smaragdais, natūraliais įvairiaspalviais turmalinais, purpuriniais ametistais, perlais, gražuoliu dūminiu kvarcu arba sodraus raudonojo vyno granatu“, – apie naujojoje kolekcijoje dominuojančias medžiagas kalbėjo jos autorė Laura Šiugždinė.

Vilniuje įvyko papuošalų ir šampano degustacija

Papuošalai išlieka būdingo „Ginger Tail“ stiliaus: masyvūs, traukiantys akį, neleidžiantys paskęsti minioje. Dalis kolekcijos modelių transformuojasi iš kaklo papuošalų į apyrankes, iš apyrankių į auskarus, o šie pinasi tarpusavyje – gali tapti minimaliu kasdieniu pasipuošimu arba masyvia ir iššaukiančia vakaro puošmena.

Vilniuje įvyko papuošalų ir šampano degustacija

Visi kolekcijos modeliai ir į renginį atvykę svečiai – nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)