„Naujausia kolekcija ypatingai šviesi, vyrauja pieno baltumo, šviesūs pilki ir karameliniai rudi atspalviai, daug megztų drabužių, kurie jau ne pirmą sezoną yra įsitvirtinę mados topų viršūnėse ir pamėgti mados pasaulio „fashionist’ų”. Praktiška, patogi ir kokybiška spintos kapsulė – pagrindinis principas, kaip yra sukurta ši kolekcija! Pastebėjau, kad šiuolaikinėms moterims labai svarbu įsigyti jau sukurtus drabužių derinius ir vėliau nesukti galvos, ką, ir prie ko priderinti. Patogumas yra pagrindinis šiuolaikinės vartotojos keliamas reikalavimas madai” – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Dizainerė Rūta Mackevičiūtė pristato naują 2021/2022 metų rudens/žiemos kolekciją ,,Bazė”

Rudens/žiemos kolekcijoje gausu komfortabilių, elegantiškų sportinio stiliaus drabužių su šiuolaikinės klasikos detalėmis. Ji sukonstruota iš lengvai tarpusavyje derinamų siluetų, kurių pagalba sukuriami išskirtiniai įvaizdžiai visam sezonui. Dizainerė skatina drąsiai derinti skirtingas faktūras – kašmyrą, vilną, šilką, džinsą, odą, taip drabužiai tampa labai lengvai individualiai prisitaikomi prie kiekvienos spintos. „Romantiški, laisvi ir monochrominiai siluetai – tai ne tik šio sezono topas, bet galima teigti, ir spintos bazė. Turėdama spintos baze, vadinamus drabužius, kiekviena moteris gali labai lengvai kurti savo įvaizdį pati. Todėl kašmyro golfas, natūralios vilnos kelnės ar kašmyro suknelė tikrai tarnaus jums kiekvieną žiemos sezoną” – teigia dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Dizainerė Rūta Mackevičiūtė pristato naują 2021/2022 metų rudens/žiemos kolekciją ,,Bazė”

Nauja kolekcija tai paprastumo ir modernumo samplaika. Pagrindiniai akcentai čia yra aukščiausia audinių ir medžiagų kokybė – kašmyras ir vilna, iš pasaulyje geriausiais laikomų Monglijos ir Italijos regionų, ir nepavaldūs laikui dizaino sprendimai. Ši kolekcija įkvėpta modernios ir klasikinės architektūros sprendimų, kurie kontrastuoja, bet kartu kuria malonų akiai vaizdą. “Naujausia kolekcijos fotosesija buvo sukurta labai unikaliuose ir visiškai dažais kvepiančiuose apartamentuose Vilniaus centre. Tokia erdvė buvo reikalinga, norint geriausiai atskleisti, pačių drabužių mobilumą ir pritaikomumą. Ši klasicistinė išorinė architektūra su modernaus dizaino elementais interjere visiškai atspindi ir naujausios kolekcijos tematiką.

Nauja kolekcija „Bazė” – tai drabužiai, kurie tinka įvairių figūrų moterims, kurios mėgsta prabangų ir nepriekaištingą stilių. Forma, preciziška švara ir išbaigtumas tai pagrindiniai naujos Coocoomos kolekcijos bruožai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)