Paryžiaus mados savaitėje vykusiame „Givenchy“ 2022 metų pavasario ir vasaros kolekcijos pristatyme keturi modeliai žengė su aukso ir sidabro vėriniais, primenančiais virves.

Givenchy 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatyme

Panašus incidentas buvo kilęs prieš dvejus metus – tada „Burberry“ atsiprašė už džemperio gobtuvą, kurio raišteliai buvo virvės ant kaklo formos.

Burberry 2019

Instagrame „Diet Prada“ pakomentavo: „Atrodytų, mados industrija turėjo pasimokyti ir nedemonstruoti aksesuarų modeliams ant kaklų, kurie primena virves.“

Minėti vėriniai – iš „Givenchy“ kūrybinio direktoriaus Matthew Williamso pirmos kolekcijos, kurtos šiems mados namams, prie kurių jis prisijungė pernai vasarą.

Givenchy 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatyme

M. Williamsas teigė „Vogue“, kad vėriniai buvo įkvėpti giltinę vaizduojančių dailės kūrinių ir kurti drauge su amerikiečiu menininku Joshu Smithu.

„Givenchy“ nekomentavo dėl vėrinių kilusio šurmulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)