Žvaigždžių, kolegų ir mados ekspertų numylėtas dizaineris mirė balandžio 24 dieną Paryžiuje nuo COVID-19. Jam buvo 59 metai. Iš Jungtinių Valstijų ir Izraelio kilęs dizaineris nuo 2001 iki 2015 metų dirbo „Lavin“ mados namuose, jo kurtais drabužiais puošėsi aktorės Meryl Streep, Nicole Kidman ir kitos. Dizaineris pristatė ir savą prekės ženklą „AZ Factory“, kuris ir organizavo atminties renginį, prie kurio prisidėjo tokie mados talentai kaip Maria Grazia Chiuri iš „Dior“, Donatella Versace, Jeanas Paulis Gaultier ir Stella McCartney.

Mados šou Paryžiuje „Love Brings Love“

Mados šou pavadintas „Love Brings Love“ (liet. Meilė gimdo meilę). Prie renginio iš viso prisidėjo daugiau nei keturiasdešimt dizainerių, o jį stebėjo tokios garbios viešnios kaip aktorė Demi Moore, modelis Naomi Campbell ir pirmoji Prancūzijos ponia Brigitte Macron.

Mados šou Paryžiuje „Love Brings Love“

Kiekvienas mados kūrėjas, tarp kurių Olivier Rousteingas iš „Baliman“ ir Rei Kawakubo, pristatė drabužį, kurį įkvėpė būtent A. Elbazas.

Mados šou organizuotas sekant „Theatre de la Mode“ – XX amžiaus penktojo dešimtmečio keliaujančios Prancūzijos aukštosios mados parodos – pavyzdžiu. Paskutinė ant podiumo pasirodė aktorė Amber Valleta, ji vilkėjo paltą, ryšėjo peteliškę, taip atkartodama A. Elbazo reveransą publikai po mados pristatymo.

Modeliai, kaip ir manekenai iš „Theatre de la Mode“, scenoje pasirodė tarsi dėžėse.

Mados šou Paryžiuje „Love Brings Love“

Ant podiumo pasirodė ir vienas garsiausių supermodeliųLietuvos Edita Vilkevičiūtė, kuri vilkėjo juodą plevėsuojančią suknelę giliu skeltuku.

Edita Vilkevičiūtė

„AZ Factory“ mados šou spalio 5-osios vakarą tapo po koronaviruso ribojimų šiais metais vėl sugrįžusios Paryžiaus mados savaitės kulminacija.

Mados šou Paryžiuje „Love Brings Love“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)