Kolekcijos pristatymo vaizdo medžiagoje, kuria pasidalinta internete, negalima nepastebėti modelių su pridėtomis gyvūnų ausimis. Faunos temą atliepia ir geometriniai bei kamufliažiniai audinių raštai. Modeliai drabužius pristatė ne ant tradicinio podiumo, o skirtingose erdvėse – tiek patalpoje, kurios sienos išmuštos lietpalčiais, tiek audringame vakarėlyje.

Burberry kolekcija Animal Instinct

„Burberry“ mados namų kūrybos vadovas kolekciją paskyrė prie mėnesį mirusiai mamai ir „naujų galimybių pilnai kelionei“.

Anot mados ekspertų, R. Tisci koncentruojasi į jaunesnius klientus, tad ir naujausios kolekcijos įvaizdžiams netrūko jaunatviškų sprendimų ir sportinių elementų.

Burberry kolekcija Animal Instinct

Itin ryškiai iš kitų derinių išsiskyrė spindinčiu sidabro spalvos kombinezonu vilkintis modelis. Ateinančių metų pavasariui ir vasarai skirtoje „Burberry“ kolekcijoje dominuoja smėlio, rusva, ruda, juoda ir balta spalvos su rožinės, raudonos, oranžinės ir geltonos potėpiais geometriniuose raštuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)