Sode įrengtame podiume modeliai demonstravo šilkines, taftos sukneles rožinės, žalios, geltonos, raudonos ir koralų spalvų, dalis jų buvo puoštos gėlėmis. Kolekcijoje buvo ir marškinėlių su kaspinais ant kaklo, trumpų švarkelių, neperšlampamų apsiaustų, megztų skarelių.

Dizaineris šį kartą užsibrėžė surengti gyvą kolekcijos pristatymą, nes norėjo, kad žiūrovai gyvai matytų jo kurtus drabužius.

Dizaineris Bora Aksu, paklaustas, kodėl norėjo gyvo kolekcijos pristatymo, užuot surengęs skaitmeninį pristatymą, atsakė: „Man savotiškai patinka, kad ribojamas žiūrovų skaičius – taip renginys tampa asmeniškesnis; išlieka ir skaitmeninis aspektas, šou visi norintys gali pamatyti. Ir vis tik smagu čia ateiti, būti tarp medžių, atsisėsti, jausti saulės spindulius, vėsų orą, galėti paliesti drabužius. Tokių pojūčių ekranu neperteiksi. Man buvo svarbu, kad būtų galimybė paliesti.“

Dizainerio Bora Aksu kolekcijos pristatymas

Žiūrovai džiaugėsi, galėdami ateiti gyvai į kolekcijos pristatymą. 29 m. influencerė Stella Katterman džiaugėsi, pamačiusi dizainerį gyvai ir pridūrė, kad tai atrodė keistai normalu.

29 m. influencerė Stella Katterman:„Smagu, pats renginys trumpesnis, anksčiau mados savaitės būdavo labai ilgos, vykdavo įvairiuose miestuose, dabar tokių renginių mažiau, jie dažnai vyksta skaitmeniniu formatu, kas nėra blogai – daug prekių ženklų rengia trumpus videopristatymus, tai – nauja, tad nėra blogai.“

Londono mados savaitė vyks iki antradienio, rugsėjo 21 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)