Profesinė jo karjera prasidėjo 1979-aisiais žurnale „New York“ ir tęsėsi tokiuose leidiniuose kaip „Women’s Wear Daily“, „Vanity Fair“, „Mirabella“ bei „Vogue Hommes International“.

R. Buckley buvo ilgametis mados dizainerio Tomo Fordo partneris.

Tomas Fordas ir Richardas Buckley

„Su giliu liūdesiu tenka perduoti iš Tomo Fordo gautą pranešimą apie jo mylimojo, sutuoktinio, 35-erius metus drauge pragyvenusio Richardo Buckley mirtį, – nurodoma išplatintame pranešime. – Richardo gyvybė užgeso ramiai, poros namuose Los Andžele, šalia esant Tomui ir judviejų sūnui Jackui. Jis mirė dėl natūralių priežasčių po ilgos ligos.“

R. Buckley gimė Bingamtone, Niujorko valstijoje, o vėliau gyveno ne tiktai JAV, bet ir Prancūzijoje bei Vokietijoje. Jis studijavo Miunchene veikiančiame Merilando universiteto skyriuje. Per daugybę laikraščių ir žurnalų redakcijose išdirbtų metų, R. Buckley teko susidurti su tokiais redaktoriais kaip Johnas B. Fairchildas, Tina Brown ir Grace Mirabella. Galop, 1999-aisiais, jis pats tapo leidinio „Vogue Hommes International“ vyriausiuoju redaktoriumi.

Pastaruoju metu R. Buckley gyveno Los Andžele, Niujorke ir Santa Fė. Dėl jo netektis liūdi T. Fordas ir poros sūnus Jackas.

Tomas Fordas ir Richardas Buckley
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)