Būtent dėl šios priežasties naujoji kolekcija yra pavadinta „Įkvėpimas“, o batų modeliai pavadinti pagal tai, kas įkvepia kurti bei siekti svajonių – architektūra, gamta, meilė, aistra…

Nors vieną įkvėpimo šaltinį išskirti sunku, nes jų yra daug, pats didžiausias įkvėpimas dizainerei Gintarei Maslauskienei yra muzika.

„Kurdama modelius šiai kolekcijai klausiausi ne tik savo širdies, bet ir muzikos, tapusios pagrindiniu įkvėpimo šaltiniu. Dažniausiai mano dienos buvo pripildytos roko, tad tai ir atsispindi kone visuose darbuose. Bet muzika nėra vienintelis mano įkvėpimo šaltinis.

Manau, kad įkvėpimą rasti galima daugybėje kasdieniškų dalykų. Beveik visada po kolekcijos pristatymo sulaukiu klausimų, kas mane įkvepia, kur semiuosi savo idėjų ir niekada neturiu vieno paprasto atsakymo, nes manau, kad visi menininkai, dizaineriai ar bet kuris kūrybingas žmogus randa įkvėpimą daugybėje dalykų bei veiklų. Net praeivis gatvėje, ar bendravimas bei buvimas kartu su šeima ir artimais draugais gali tapti įkvėpimo šaltiniu. Todėl šios kolekcijos modelius pavadinome įvairiausiais įkvėpimo šaltiniais“, – sakė Gintarė.

Gintarė Maslauskienė

Nauja Gintarės Maslauskienės sukurta kolekcija dar labiau pabrėžia tai, kad jie yra tvarios ir lėtos mados kūrėjai, tad tendencijų nesivaiko.

Nauja "Mas Laus" avalynė kolekcija

„Tendencijos yra per daug laikinos tvariai madai. Kai kuriu batus, visų pirma bandau atkreipti dėmesį į patogumą – kad būtų lengva įauti koją, patogu vaikščioti, kad išėjus į miestą su savimi nereikėtų neštis ir vėliau persiauti patogesnių batų. Visada ieškau tobulo balanso tarp unikalaus dizaino ir patogumo bei kokybės. Tikime, kad žmonės vis labiau atsigręžia į tvarumą ir vertina tai ką mes darome. Manau, kad geriau jau įsigyti vieną kokybišką batų porą kuri tarnaus keletą metų ir turės nesenstantį dizainą, nei kas mėnesį pirkti pigius, tuo metu „ant bangos“ esančius batus ir po „trendo“ pabaigos juos išmesti. Manau, kad madingiausi žmonės yra tie kurie turi savitą stilių, o ne tiesiog daug madingų rūbų bei avalynės porų spintoje iš masinių, tendencijas pigiai pardavinėjančių, parduotuvių“, – sako dizainerė Gintarė.

Drąsus dizainas, įvairios spalvos bei raštai jau tapo vizitine prekinio ženklo kūrybos kortele, tad su kiekviena kolekcija stengiamasi vis labiau tai pabrėžti ir pateikti vis įdomesnių modelių bei sprendimų.

Nauja "Mas Laus" avalynė kolekcija

„Gintarės kūryba su kiekviena kolekcija mus pakelia vis į naują lygį, jos unikalūs dizainais bei reiklumas su kiekviena kolekcija auga, tad žinome, kad mūsų kūryba, bei jos balansas su kokybe ir patogumu yra aukščiausio lygio. Todėl tikime, kad tik laiko klausimas, kada tai įvertins viso pasaulio žmonės.

Maksimalizmas yra įskiepytas mūsų šeimoje, visada patys sau keliame tik aukščiausius standartus tiek gyvenime, tiek darbe. Esu įsitikinęs, kad tai atsispindi mūsų darbuose. Gintarės kūryba bei gamybos komandos sugebėjimas išpildyti jos idėjas mus veda pirmyn labai dideliu greičiu. Tai kas ankščiau iš Gintarės eskizo atrodė neįmanoma pagaminti, dabar kuo puikiausiai yra išpildoma ir su kiekviena kolekcija išmokstame kažko naujo“, – sakė „Mas Laus“ vadovas Benas Maslauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)