Realybės šou žvaigždė visuomet įdeda papildomų pastangų, rinkdamasi savo įvaizdį, ir tai galima pastebėti nuo jos pirmojo pasirodymo ant raudonojo kilimo 2013 metais, kai ji, laukdamasi kūdikio, apsivilko dabar jau ikoniška tapusią „Givenchy“ gėlėtą suknią. Turint galvoje 2013 metus ir jos paskutinį „Met Gala“ įvaizdį – šlapiai atrodančią suknelę su lietaus lašeliais, dėl kurios 2019 metais Thierry Mugleris grįžo prie kūrybos, šių metų renginys kartelę iškėlė dar aukščiau, rašo vogue.com.

Kim Kardashian

Žengdamos raudonuoju kilimu, įžymybės stengiasi atsukti gražiausią savo veido pusę, tačiau kas nutinka, kai veido apskritai nesimato?

Kim Kardashian

K. Kardashian absoliučiai juoda „Balenciaga“ aukštosios mados suknelė su derančia veido kauke ir šleifu nepriminė nieko, ką ji pati – ar kažkas kitas – būtų vilkėjęs „Met Gala“ metu. Visiškai uždengdamas veido bruožus ir išraiškingą figūrą, toks įvaizdis realybės šou žvaigždei suteikė tai, ko ji seniai nebuvo turėjusi – anonimiškumą.

Kim Kardashian

Įžengdama į renginį kartu su „Balenciaga“ dizaineriu Demnu Gvasalia, kuris taip pat vilkėjo derančiu ansambliu su juodu gobtuvu, K. Kardashian privertė visą minią spėlioti. Žinoma, netoliese buvo jos sesuo Kendall tapo užuomina smalsuoliams, bet pats drabužis ir jo paslaptinga aura įnešė į šventinį vakarą kažko nauja ir išradinga.

Kim Kardashian
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)