„H&M Studio“ yra kryptingiausios ir moderniausios „H&M“ kolekcijos, kurias kuria speciali prekės ženklo dizaino komanda Stokholmo ateljė. Šios kolekcijos pasirodo du kartus per metus, pavasarį ir rudenį. Šio rudens kolekciją įkvėpė drąsios ir bebaimės šiuolaikinės moterys, demonstruojančios stiprybę bei nebijančios išreikšti savo mintis. Tai geriausiai atskleidžia atrinktus gaminius puošiantis grafičių stiliaus raštas, slepiantis žodį „Queendom“.

„H&M“ pristato naująją kolekciją

Kolekcijai taip pat neatsitiktinai pasirinkta ryški karališkos mėlynos, violetinės, oranžinės, alyvuogių žalsvos bei juodos spalvų paletė, o daugelis šios kolekcijos gaminių buvo sukurti naudojant tvaresniais metodais išgautas medžiagas – perdirbtą poliesterį, ekologišką medvilnę bei perdirbtą poliamidą.

„H&M“ pristato naująją kolekciją

„Modernios moterys yra stiprios ir galingos bet kokioje situacijoje – ir visai nesvarbu, ar jos dėvi klasikinį dryžuotą švarką, mini suknelę, laisvalaikio kostiumą ar nėriniuotą liemenėlę. Mes siekėme sukurti kapsulinę kolekciją, kuri gali būti stilizuojama daugybe skirtingų būdų ir įkvėpti moterims papildomo pasitikėjimo savimi“, – pasakoja koncepcijos dizainerė Linda Wikell.

„H&M“ pristato naująją kolekciją

Riboto leidimo „H&M Studio AW21” kolekcija moterims pasirodys š. m. rugsėjo 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)