Kokių grožybių savo papuošalų dėžutėje turi Meghan Markle?


Sužadėtuvių žiedas su deimantais: 140 000 svarų
Meghan Markle

Princo Harry užsakymu žiedą pagamino „Cleave & Company“ juvelyrai. 3 karatų deimantas iš Botsvanos – priminimas apie pirmą romantišką poros kelionę. Du mažesni deimantai – iš velionės Velso princesės segės. Harry teigė norėjęs įkomponuoti princesės Dianos deimantų, kad ji būtų „drauge su mumis šioje beprotiškoje kelionėje“.

Meghan Markle

Paveldėtas princesės Dianos žiedas su akvamarinu: 75 000 svarų

„Asprey“ žiedą iš 24 karatų aukso su akvamarinu ir nedideliais deimantais princesė Diana užsisakė, nes sužadėtuvių žiedą turėjo grąžinti (tiesa, nespėjo). Meghan juo pasipuošė vakare vestuvių pokyliui.

Meghan Markle

„Reflection de Cartier“ apyrankė: 241 000 svarų

Būtent šia apyranke karališkųjų vestuvių dieną pasipuošė nuotaka. Ji pagaminta iš 18 karatų baltojo aukso, su daugiau nei 100 deimantų.

„Cartier“ deimantiniai auskarai: 60 000 svarų

Šie auskarai – priderinti prie aukščiau aprašytos apyrankės, jais Meghan pasipuošė vakare.

18 karatų baltojo aukso auskarai inkrustuoti 19 apskritų deimantų ir 10 stačiakampių deimantų, iš viso auskarai pagaminti iš 58 įvairių brangakmenių.

Meghan Markle

„Galanterie de Carier“ auskarai: 60 000 svarų

Meghan būtent šiuos auskarus pasirinko tuoktuvėms.

Meghan Markle

Tiara su deimantais (laikinai pasipuošė per vestuves): 450 000 svarų

Deimantine tiara iš karalienė Elžbietos kolekcijos Meghan pasidabino per vestuves. Karalienė Elžbieta paveldėjo ją iš karalienė Merės. Anksčiau skelbta, kad tiara nepaliesta išgulėjo karališkajame seife apie 90 metų, tiesa, kalbama, kad 1965 m. ja buvo pasipuošusi princesė Margareth. Juvelyro Davido Marshalo teigimu, tokiai tiarai pagaminti prireiktų 500 valandų.

Meghan Markle

Uošvio dovanota apyrankė su deimantais: 17 700 svarų

Princo Charleso 70 m. jubiliejaus šventėje Meghan buvo pasipuošusi prašmatnia apyranke, manoma, dovanota uošvio. Ekspertai dvejoja, kas yra apyrankės gamintojas, vis tik spėja, kad tai – „Essential Lines“ apyrankė iš „Cartier“ su 61 deimantu. Beje, princesė Diana labai mėgo „Cartier“ papuošalus.

Meghan Markle

„Snowstorm“ auskarai su deimantais: 6 950 svarų

Lankydamasi Vindzoro pilyje, likus kelioms dienoms iki vestuvių, Meghan nepraleido progos pademonstruoti savo mėgstamo Kanados prekės ženklo „Birks“ auskarų su deimantais. Papuoišalų kūrėją įkvėpė kanadietiškos žiemos grožis.

„Idylle La Rose“ sidabriniai auskarai: 1 395 svarai

Princo Charleso 70-mečio šventei Meghan, jau būdama ištekėjusi, pasirinko šiuos sidabrinius auskarus su mažais deimantais. Belgės Vanessos Tugendhaft auskarai idealiai tiko prie kunigaikštienės šukuosenos ir skrybėlės.

„Birks“ snaigės formos auskarai: 5 250 svarų

Su šiais auskarais Meghan buvo pasipuošusi keliuose renginiuose – pradedant kalėdine vakariene, baigiant Kūčių mišiomis Mergelės Magdalenos bažnyčioje Sandringeme.

„Birks“ spiralės formos auskarai: 1350 svarų

Nedideli baltojo aukso auskarai su smulkučiais deimantais. Labai greit „Birks“ papuošalus iššlavė iš interneto parduotuvių.

Meghan Markle

Apyrankė su kryželiu: 520 svarų

Kovą pakrikštyta Meghan greitai ėmė rodytis su subtilia Vanessos Tugendhaft kurta apyranke iš 18 karatų aukso su kryželiu. Manoma, kad tai – karališkosios šeimos dovana.

Amžiną meilę simbolizuojantis žiedas: 1130 svarų

Meghan patinka kažką simbolizuojantys papuošalai, regis, „Infinie“ auksinis žiedas su deimantais (kurtas belgų juvelyrės Vanessa Tugendhaft) – vienas jos mėgstamiausių.

Auskarai su deimantais iš Indijos: 375 svarai

Amerikietės juvelyrės Adinos Reyter kurti gana nebrangūs auskarai su šešiais 0,15 karato deimantais, kurie buvo importuoti iš Indijos.

Auksinis „Vanessa Tugendhaft“ vėrinys: 770 svarų

Minimalistinis vėrinys su deimantu.

Gabrielos Artigas auskarai „Trys žvaigždės“: 215 svarų

Šiais amerikietės juvelyrės auskarais iš 10 karatų aukso Meghan buvo pasipuošusi per kelionę į Kardifą. Gal ir nebūtų kažkuo ypatingi, jei ji tada nebūtų įsivėrusi... tik vieno auskaro.

Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)