Dizaineris Kim Jones teigė sėmęsis šiai kolekcijai įkvėpimo iš italų kino režisieriaus Piero Paolo Pasolini filmuose vaizduojamos Romos, kurioje ir įsikūrę „Fendi“ mados namai.

Fendi aukštosios mados kolekcija

Tarp kolekciją demonstravusių modelių buvo ir Kate Moss su dukterimi Lila Grace.

„P. P. Pasolini stebėjo, kaip Roma tampa šiuolaikiniu miestu. Štai šis aspektas man ypatingai įdomus – susieti eras, sena su nauju, praeitį su dabartimi“, – teigė K. Jones pranešime spaudai. – Roma – nuostabus miestas, turintis tolimą praeitį.“

Fendi aukštosios mados kolekcija

Britų dizaineris pasirinko neutralių spalvų paletę, jo antroje „Fendi“ kurtoje kolekcijoje dominavo balta, kreminė spalvos ir įvairūs rusvi atspalviai.

Fendi aukštosios mados kolekcija

Kolekcijoje buvo galima pamatyti įvairių modelių: suknelės be petnešėlių, puoštų gėlėmis, ilgų ir trumpų nėriniuotų suknelių, įvairiais raštais margintų paltų ir gėlėtų kostiumų su kelnėmis.

Fendi aukštosios mados kolekcija

Prancūzijoje švelninami karantino ribojimai ir aukštosios mados savaitėje Paryžiuje jau vyko gyvų šou. Tiesa, „Fendi“ rinkosi skaitmeninę prezentaciją.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)