Jūra, smėlis, saulė... Daug meilės sau, žmonėms ir gamtai. Tai – J. Zinkevičiūtės kasdienybė. Kasdienybė Nidoje. Prieš kelis metus aktorė iš didmiesčio grįžo gyventi į šį mielą, jaukų, unikalų kurortinį miestelį, švelniai vadinamą Lietuvos perlą, iš kurio ir yra kilusi.

Justė Zinkevičiūtė

Šį sekmadienį DELFI TV kanale kaip tik startuoja J. Zinkevičiūtės gyvenimo būdo laida „Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu”.

Justė Zinkevičiūtė

Laida filmuojama Nidoje, kalbinami čia atostogaujantys žmonės, dalinamasi rekomendacijomis, ką nuveikti prie jūros, ir, kaip sako pati Justė, laida bus kupina pačių gražiausių Kuršių nerijos vaizdų. Filmuoti laidą Nidoje buvo savotiška žinomos moters svajonė. Drauge su prodiusere Gintare Kreipavičiūte sugalvojo laidos formatą, ir pagaliau juodviem pavyko įgyvendinti šį kūrybinį sumanymą.

Justė Zinkevičiūtė

Viena pirmųjų laidos pašnekovių tapo žinoma renginių organizatorė Rasa Barauskaitė (buvusi Arlauskienė – red.). Su žinoma moterimi laidos vedėja kalbėjosi apie pokyčius jos gyvenime ir karjeroje.

Justė Zinkevičiūtė

Šioje laidoje, be kita ko, bus kalbama ir apie grožį. Kaip puoselėti savo vidinį bei išorinį grožį, kaip tinkamai pasirūpinti kūno ir veido priežiūra vasarą. J. Zinkevičiūtė ką tik Nidoje įsiamžino specialioje fotosesijoje, kurios metu atsiskleidė įstabūs kurortinio miestelio vaizdai ir kartu buvo pristatyta aktorės grožio dėžutė. „Joje telpa visa mano vasara. Tiksliau, visi man vasarą reikalingi grožio produktai, – šypsosi Justė. – Tai mano atradimai, laiko patikrintos priemonės, todėl drąsiai galiu jas rekomenduoti ir kitoms moterims.“

Justė Zinkevičiūtė

Sukurti savo grožio dėžutę J. Zinkevičiūtę pakvietė prancūzų kosmetikos kompanijos „L'Occitane“ atstovai Lietuvoje. Iki šiol savo grožio dėžutes buvo pristačiusios tokios žinomos moterys, kaip Jurgita Jurkutė, Ieva Mackevičienė, Dovilė Urbonaitė. Grožio dėžutės tikslas – priminti moterims, kaip svarbu yra mylėti save, perteikti natūralaus grožio jausmą, pabrėžti, kad kiekviena esame apdovanota jaustis laisvai, svajoti ir kurti.

Regis, Justės svajonės tikrai pildosi: sklandžiai vystomas projektas „Pasimatuok jūrą“, kurio dėka vis daugiau moterų atranda save, netrukus pasirodys naujoji laida, mažais žingsneliais bręsta antroji autorės knyga, o neužilgo aktorė tikisi susitikti su savo žiūrovais scenoje. J. Zinkevičiūtė pasakoja, kad idėja apie „Pasimatuok jūrą“ jai kilo maždaug prieš penkerius metus: „Regis, manyje buvo daug kūrybinio resurso, kuriuo norėjosi dalintis. Džiaugiuosi, kad šiandien projektas auga, tobulėja ir vis daugiau moterų atranda mano filosofiją, kuri, džiugu, yra artima ir joms. „Pasimatuok jūrą“ yra apie kiekvieną moterį. Ir kuo tai susiję su grožiu? Moteris ir yra grožis.“

Justė Zinkevičiūtė

Įdomu, kur slypi J. Zinkevičiūtės grožio paslaptis? „Dėmesys sau. Vienodas rūpinimasis tiek išore, tiek savo vidumi. Derėtų dažniau save apkabinti, palepinti ir išmokti bei leisti sau džiaugtis gyvenimu. Viską, kuo gyveni rinktis kokybiškiausia, gražiausia. Su pagarba žiūrėti į kiekvieną savo gyvenimo dieną“, – neabejoja pašnekovė. O ar ji įsiminė kokį nors komplimentą, susijusį su jos grožiu ir žavesiu? „Vieną tokį tikrai pamenu. Man yra pasakę: „Velniai rautų, ši moteris yra iš tikrųjų laiminga!”

Justė Zinkevičiūtė

Justės pasiteiravome, kaip ši rūpinasi savo oda vasarą, kaip ją puoselėja, juk gyvena Nidoje – bene kasdien džiaugiasi saule, jūra, baltu smėliu; tačiau visa tai kartu ir sausina mūsų odą, plaukus, išryškėja raukšlelės. „Visų pirma vasaromis stengiuosi kuo mažiau apkrauti savo odą. Tai – toks laikas, kai ilsisi ir kūnas, ir siela“, – sako aktorė. Pasak Justės, jos pastarasis atradimas – drėkinamasis veido purškiklis, be kurio ši neįsivaizduojanti nė dienos. „Karštomis dienomis tai – tikras išsigelbėjimas gaivos trokštančiai odai. Taip pat veido dulksną visada naudoju ir skrydžių metu“, – vasariškos gaivos atradimu dalinasi J. Zinkevičiūtė.

Aktorė išduoda paslaptį: bijūnas – „Pasimatuok jūrą“ gėlė. „Mėgaujuosi bijūnų skleidžiamu aromatu ir galimybe ne tik kurti, bet ir džiaugtis lygia oda“, – šypsodamasi sako Justė, rodydama, kas dar slepiasi jos vardo grožio dėžutėje. Be bijūnų veido kremo ir drėkinamojo purškiklio čia galima rasti ir migdolų linijos produktus: kūno kremą ir dušo aliejų. Pasak Justės, vasarą negalima pamiršti kūno kremo, jis reikalingas saulės nubučiuotai ir smėlio paliestai odai. Na, o aliejus tarsi pradeda dienos SPA ritualą, kviečia mėgautis jūros bangomis ir tobulu kūno odo švelnumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)