Prancūzijoje laisvėjant COVID-19 apribojimams, pasižiūrėti prabangių drabužių susirinko nemažai garsenybių, įskaitant režisierę Sofią Coppola ir prancūzų aktorę Carole Bouquet. Pristatymas buvo surengtas mados muziejaus „Palais Galliera“, kuriame šiuo metu eksponuojama paroda apie mados namų „Chanel“ įkūrėją Gabriellę Chanel, kieme.

Chanel aukštosios mados kolekcijos pristatymas

Dizainerė Virginie Viard sakė, kad kurdama 2021–2022 m. rudens ir žiemos kolekciją įkvėpimo sėmėsi iš tapytojų Berthe Morisot, Maurie Laurencin ir Edouardo Manet bei angliškų sodų.

Viršutiniai drabužiai, suknelės ir sijonai buvo pagražinti gėlių motyvais. Pavyzdžiui: vandens lelijomis siuvinėta suknelė ir juodas paltas, papuoštas rožiniais ir geltonais tiulio bumbulais.

„Yra impresionizmo įkvėptų suknelių, sijonų, kurie atrodo kaip paveikslai, – pareiškime nurodė V. Viard. – Man patinka žiemos pilkumą praskaidrinančios spalvos. Labai norėjau sukurti itin spalvingą kolekciją su daug siuvinėtų elementų, kažką šilto.“

Chanel aukštosios mados kolekcijos pristatymas

Modeliai taip pat demonstravo „Chanel“ skiriamuoju bruožu virtusius spalvingus tvido kostiumėlius, plunksnomis apkaišytus arba rauktus sijonus, drabužius iš šifono bei nėriniuotas sukneles.

Chanel aukštosios mados kolekcijos pristatymas

Amerikiečių aktorės Andie McDowell dukra Margaret Qualley užbaigė kolekcijos pristatymą – pasirodė vilkėdama vestuvinę suknelę ir susirinkusiesiems numetė gėlių puokštę.

Chanel aukštosios mados kolekcijos pristatymas

26-erių metų amžiaus moteris taip pat demonstravo keletą kolekcijos apdarų trumpame vaizdo klipe, kurį režisavo S. Coppola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)