Pasak stilistės, nuotakos suknelę galima rinktis ir ne baltos spalvos, jei tai ne pirmoji santuoka, ar jaunajai kyla noras atrodyti išskirtinai.

Politikas Žygimantas Pavilionis, jo išrinktoji Asta

„Dažniausiai vestuvėms pasirenkamos ramios pastelinės spalvos, kuriančios lengvumo, prabangos bei moteriškos elegancijos įvaizdį. Šiuo atveju, nuotakos pasirinkimą tikėtina lėmė šiais metais dominuojanti geltona spalva, siejama su laime, pozityvumu, energija. Renkantis tokią ryškią spalvą vestuvių ceremonijai reikia apmąstyti aksesuarus. Pavyzdžiui, mėlynos spalvos basutės ir rožinių rožių puokštė tarpusavyje neatrodo harmoningai.

Prie tokios spalvos sukneles rekomenduočiau rinktis kūno spalvos batelius, minimalistinius papuošalus ir ryškios alyvinės spalvos puokštę, kad išlaikytumėte ryškų vientisą įvaizdį“, – dėstė A. Nevedomskytė.

Stilistė pasiūlė, kad, jei jau nuotaka nutarė pasirinkti tokios spalvos suknelę, vyrui taip pat būtų galima kokią fantaziją geltoną į švarką įdėti. Bendras jaunavedžių įvaizdis atrodytų vientisesnis.

„Šiuo atveju atrodo, kad vienas atėjo dalykiniam sandėriui, o kitas – pašėlti vakarėlyje. Tarsi vyrui tai darbas, o moteriai – šventė. Žmonės kartais nesusimąsto, kaip atrodo iš šono. Juk abiejų šventė, o vaizdas toks, lyg atėję į skirtingas vietas“, – sakė stilistė.

Asta Nevedomskytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (515)