Tokijas garsėja savo talentu didingai interpretuoti kasdienį stilių, ir tokie prekių ženklai kaip „Hare“ ir „Taakk“ siūlo išradingai sluoksniuoti audinius ir rinktis dramatiškus siluetus. Kaip liudija podiumai ir Harajuku gatvės mada, kartais nėra taip svarbu, kuo jūs vilkite – svarbiausia, kaip sujungiate atskiras dalis į bendrą įvaizdį. Tokie drabužiai kaip sportinės kelnės ir įprastas nertinis apvalia apykakle suderinami taip, kaip, regis, sugeba padaryti tik mados ikonos. Tačiau tokie drąsesni ansambliai tik įrodo, jog tikroji japonų stiliaus paslaptis glūdi aprangą papildančiose detalėse.

Taigi, ieškantiems įkvėpimo, kaip šį sezoną atgaivinti savo garderobą, svetainė harpersbazaar.com parengė japonų mados tendencijų apžvalgą, kurioje galite rasti idėjų savo įvaizdžiui.

Ryškūs „paltiganai”


„Paltiganai“ – palto ir kardigano hibridai – yra sunkesni negu įprasti megztiniai, bet lengvesni, negu paltai. Tai idealus variantas trokštantiems apsirengti kažką šilčiau, bet nenorintiems paslėpti kitų drabužių. Padidinto dydžio paltiganus derinkite prie plačių drabužių.

Pagyvintos sportinės kelnės


Akimirksniu atgaivinkite savo sportines kelnes, priderindamos prie jų kokybišką lietpaltį ir madingus aulinukus ant plokščių platformų.

Ryškus ir sudribęs švarkas


Imkite pavyzdį iš Tokijo gatvių mados ir padidintą, drąsių raštų ar spalvų švarką vilkėkite ant juodų drabužių.

Megzti galvos apdangalai


Šį sezoną savo klasikinę skrybėlaitę pakeiskite apvalios formos megztais galvos apdangalais. Jei norite padaryti įspūdį neįprasta kepure ar skrybėle, pasistenkite, kad likę drabužiai būtų laisvesnio silueto ir nerėžtų akies.

Klasikiniai aprangos elementai


Savo klasikinį lietpaltį pakylėkite į naują lygį, po juo apsivilkdami standų kombinezoną. Jūsų įvaizdį užbaigs kiti nesenstantys aksesuarai, pavyzdžiui, šilkinis šalikėlis ar perlai.

Languotų audinių derinimas


Japonų mados stilius, garsėjantis raštų derinimu ir maišymu, toliau įrodo, kad iš esmės margi drabužiai tarpusavyje „nesipjauna“ – jei tik renkatės viena kitą papildančias, o ne konkuruojančias spalvų gamas.

Batai kampuota nosimi


Šį sezoną visi renkasi batus stačiakampio formos priekiu. Demonstruokite geometrines batų formas, derindami juos prie tiesaus kirpimo kelnių ir laisvos palaidinės.

Išskirtinė avikailio striukė


Pažvelkite nauju žvilgsniu į avikailio striukę, išbandydami modelį su dirbtinės odos akcentais ir baikerių įkvėptomis detalėmis.

Grafiški laisvalaikio drabužiai


Vienas lengvas ir greitas būdas apsirengti Tokijo grafiškų laisvalaikio drabužių stiliumi yra papildyti savo aprangą akį traukiančiais aksesuarais. Ženkite dar vieną žingsnį pirmyn, eksperimentuodami su spalvomis.

Patrumpinti švarkeliai


Patrumpinti švarkeliai atrodys stilingai, jei vilkėsite juos prie „Cargo“ stiliaus kelnių paaukštintu juosmeniu – jos subalansuos jūsų aprangos proporcijas.

Dekonstruotas lietpaltis


Tradicinių lietpalčių gerbėjoms turėtų patikti lietpalčiai, primenantys sukneles, marškinius ar kombinezoną. Pasirinkusi dekonstruotą stilių, būsite tikra, kad visuomet atrodysite rafinuotai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)