Pasikeitęs pavadinimas, logotipas ir naujas šūkis „Dive into life” – tai pokyčiai, kuriuos galima lengvai pastebėti, tačiau labiausiai kompanija džiaugiasi žengtu dideliu žingsniu tvarumo link. „Visada mylėjome gamtą ir antis, savo įkvėpimo šaltinį, ir pagaliau nusprendėme tai parodyti darbais“ – pasakoja prekės ženklo įkūrėja ir savininkė Vigita Garbuzaitė. – „Šiandien galiu užtikrintai pasakyti, jog esame tvarus ir socialiai atsakingas verslas. Nuo šio pavasario visus naujus lietpalčius gaminsime tik iš perdirbtos medžiagos, taip pat 2% nuo kiekvieno parduoto produkto skiriame Lietuvos Ornitologų Draugijai, šie pinigai yra naudojami pagaminti ir iškelti inkilus antims bei kitiems vandens paukščiams“, – rašoma pranešime spaudai.

Kaip ir kasmet, Ducktail Rainwear pristato lietingos mados naujieną – naują lietpalčio modelį. Šįkart tai liemenį pabrėžiantis moteriškas lietpaltis. Visi gaminiai pasižymi minimalistiniu dizainu, derinamu su moderniomis detalėmis, tad šis naujasis modelis taip pat nėra išimtis: jo išskirtinumas yra netradicinės formos išorinės kišenės, stilingas atverčiamas gobtuvas bei jau neatsiejamas nuo prekės ženklo anties uodegos motyvas, kurį simbolizuoja atšvaitinis skeltukas lietpalčio nugarinėje pusėje. Lietpaltis pagamintas iš vandeniui ir vėjui atsparios medžiagos, kuri leidžia odai kvėpuoti, todėl su šiuo rūbu nesukaisite net ir šviečiant saulei. Kartu su lietpalčiu šių metų kolekcijoje pristato ir kitą karštą sezono naujieną – išverčiamas dvispalves bucket hat kepures.

Ducktail Rainwear

Naujasis Flaire lietpaltis skirtas moderniai moteriai, kuri propaguoja įvairialypį gyvenimo būdą – lietpaltis prisitaikys prie įvairiausių įvaizdžių: nuo sportiško iki dalykiško. „Kurdami šį lietpaltį galvojome ir apie tai, kad jis tiktų daugumai figūros tipų ir manome, kad pavyko pasiekti tikrai universalų variantą“, – dalijasi Vigita.

Lietpalčio pristatymui skirtoje fotosesijoje siekiama parodyti, kokia yra šių dienų moteris – skubanti ir aktyvi savo kasdienybėje, tačiau ieškanti balanso ir harmonijos, kurią randa gamtoje. „Mūsų moteris – tarsi šių dienų laumė – spinduliuoja jaukumu ir šiluma, visur ieško įkvėpimo ir kartu su savimi nešasi vertybes ir tradicijas. Tam atskleisti naudojome šiaudinio sodo motyvą, taip pat minimalistinius, geometrinės formos „Mune design“ kurtus aksesuarus“, – apie įspūdingame Skersabalių karjere vykusią fotosesiją pasakoja prekės ženklo įkūrėja.

Ducktail Rainwear

Tradiciniai lietuviški sodai – tai ne tik Lietuvos tautodailės paveldas, bet ir labai svarbi baltų kultūros dalis, atspindinti senąją pasaulėžiūrą, tradicijas. Anksčiau buvo tikima, kad besisukantis sodas pripildo namus geros energijos, harmonijos ir sutarimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)