Ilgamečiai kūrėjai iš lino norėjo įrodyti, kad šio audinio drabužiai tinka ne tik vyresnėms, klasikinį stilių mėgstančioms moterims.

Žaisminga lino kolekcija, dvelkianti vasaros atostogomis

Naujų idėjų dėka linas gali būti žaismingas, jaunatviškas, universalus. Pagrindinis kolekcijos modelis – jaunos kartos kino ir televizijos aktorė Dovilė Kundrotaitė.

Šių metų kolekcijoje vyrauja laikui nepavaldūs modeliai: kurdami modelius norėjome rasti pusiausvyrą tarp visų amžiaus grupių ir kūno tipų. Suknelių siluetai laisvi, krentantys ir neįpareigojantys. Puikiai tinkantys tiek dieną leisti biure, tiek vakaroti mieste, – sakė bendrovės vadovė Vilita Skersienė. – Po gilios žiemos siūlome spalvingą, žaismingą kolekciją, dvelkiančią vasaros atostogomis. Vyrauja sodrios, tačiau nepretenzingos spalvos. Smagi naujiena šiais metais, tai galimybė spalviškai derinti palaidinę ir kelnes, taip susikuriant patogų vasaros kostiumėlį iš lino”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)