Tarp pasaulyje garsiausių dizainerių ir gamintojų Ralph Lauren prekės ženklas diktuoja mados standartus ir tendencijas dar nuo 20 a. šešto dešimtmečio – kai dizaineris Ralphas Laurenas dar dirbo pardavėjų kaklaraiščių parduotuvėje ir pasiūlė šios kompanijos prezidentui vyriškų kostiumų liniją.

Ralph Lauren

Dabar milijardierius R. Laurenas pats yra kompanijos valdybos pirmininkas, turintis 80 proc. lemiančią balsavimo teisę. Iki 2015 m. jis buvo kompanijos prezidentas. Jis – vienas iš dešimties turtingiausių mados pasaulio atstovų.

R. Laurenas sugebėjo savo niujorkietišką prekės ženklą pritaikyti prie besikeičiančių vartotojų poreikių ir pasiūlyti tvarų drabužių dėvėjimo būdą už prieinamą kainą.

Viena iš garsiausių dizainerio R. Laureno citatų: „Aš kurių ne drabužius, o svajones.“

Tiesa, jo karjeros pradžioje moterys veikiausiai nebūtų norėjusios mokėti 125 dolerių už drabužių nuomą. Naujausias pasiūlymas –galioja nuo šių metų kovo 2 d. Šiaurės Amerikoje. Sumokėjus 125 dolerių narystės mokestį, narė įgyja teisę tam tikram laikotarpiui išsinuomoti po kelis kolekcijos „The Lauren Look“ drabužius (įvairius viršutinius drabužius), o virtualus asistentas patars, kaip juos derinti.

Narės pirmos pamatys naujas kolekcijas, galės išsinuomoti drabužius už patrauklią kainą, o patikusius – vėliau įsigyti su nuolaida.

Šios idėjos esmė – tvarumas, skatinimas nekaupti jų spintose, apsivilkus vos kartą, planetos tausojimas.

Ralph Lauren
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)