„Moters gyvenimo prioritetai – vaikų laimė ir vyro svajonių išsipildymas. Kai pagaliau turi laiko pagalvoti apie save, neretai jau būna per vėlu. Kai jau būna sukaupusi pakankamai drąsos pagalvoti apie savo poreikius ir gyventi taip, kaip nori ji, moteris neretai jau būna peržengusi keturiasdešimties metų ribą“, – atviravo 52 metų apatinio trikotažo modelis Geeta J.

Apatinio trikotažo modelis Geeta J

Kaip ir nemaža dalis moterų, Geeta jaunystėje svajojo tapti modeliu, tačiau visuomenės spaudimas ir baimės privertė svajonės atsisakyti. Moters gyvenimo lūžis įvyko sulaukus penkiasdešimties, kai ji nusprendė sudalyvauti grožio konkurse. Jį moteris laimėjo. Ta pergalė jai padėjo atgauti prarastą pasitikėjimą savo jėgomis ir pagaliau išbandyti modelio karjerą. Deja, neapsieta be nusivylimų – vienas startuolis norėjęs, kad ji demonstruotų jų medvilnines liemenėles ir kelnaites, ir viskas dėl Geetos amžiaus.

Apatinio trikotažo modelis Geeta J

„Man tas apatinio startuolis paaiškino, kad dėl savo amžiaus tikčiau demonstruoti jų medvilninio apatinio trikotažo kolekciją. Aš gyvenime nesirenku tokio apatinio trikotažo. Man patinka seksualios kelnaitės ir liemenėlės. Dabar demonstruoju ne tik man priimtiną apatinį trikotažą, bet ir aprangą sportui, miego drabužius. Sportuodama renkuosi sportinę liemenėlę. Miegu tik su gundančiais naktinukais, tai man padeda jaustis moterimi. O jie norėjo, kad būčiau su paprastais medvilniniais apatiniais, nes niekam palikti įspūdžio, esą, jau nebenoriu. Yra manančių, kad mano mažiaus moteriai reikia nuo galvos iki kojų dengti savo kūną. Nuo tokio stereotipo pykina“, – videoreportaže pasakojo moteris.


Siekdama pakeisti visuomenės nuomonę apie vyresnio amžiaus moteris, Geeta neseniai inicijavo peticiją, kuria siekiama paskatinti apatinio trikotažo bendroves samdyti ne tik naujus modelis, bet ir vyresnes moteris.

Apatinio trikotažo modelis Geeta J
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)