Naujausia „Lanvin“ kolekcija buvo pademonstruota pirmadienį, kovo 8 d., atsisakius tradicinio podiumo. „Lanvin“ dizaineris Bruno Sialelli sukūrė nuotaikingą videoklipą ir atidavė duoklę MTV bei XXI a. pirmajam dešimtmečiui.

„Lanvin“ pristatė naujausią kolekciją

Pristatomajame vaizdo įraše, nufilmuotame beveik tik Paryžiuje esančiame viešbutyje „Shangri-La“ kovo 2 d., atkuriamas atlikėjos Gwen Stefani ir reperės Eve muzikinis klipas „Rich Girl“. Eve pasirodo ir „Lanvin“ kolekcijos pristatyme – repuoja sėdėdama limuzine.

„Lanvin“ pristatė naujausią kolekciją

Žurnalo „Vogue UK“ darbuotojų paklaustas, kodėl pasirinko šią dainą, B. Sialelli paaiškino: „Nes joje kalbama apie troškimą madingai rengtis ir prašmatniai gyventi.“

„Lanvin“ pristatė naujausią kolekciją

Paryžiaus mados savaitėje dėl COVID-19 pandemijos įprastus kolekcijų pristatymus ant podiumo pakeitė vaizdo klipai. Pasižiūrėkite, kokie drabužiai sugrįžo į madą.

„Lanvin“ pristatė naujausią kolekciją
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)