Kadangi dėl COVID-19 kelionių apribojimų neįmanoma surengti mados šou Paryžiuje su gausybe žiūrovų, mados namai aukštosios mados savaitės renginius perkėlė į vaizdo įrašų formatą.

Renginiai vyksta be įprastinių jų dalyvių – mados žurnalų redaktorių, pirkėjų ir influencerių. Grakštaus „Armani“ ženklu tapusio silueto kelnių kostiumai buvo išpuošti karoliukais ir gėlių ornamentais, kai kurie – dekoruoti tiuliu. Ilgos aviečių ar mėtos žalumo spalvos suknelės žibėjo nuo mažučių kristalų ir žvynelių.

Juodos beretės buvo derinamos su pilkais šilkiniais kostiumais, o derinius su sijonais pagyvino rankinės su karoliukais ir stambios apyrankės.

Kaip Milano aristokratės apsivilkę modeliai žygiavo XVIII a. rūmais, virš jų tebuvo freskomis ištapytos lubos. Pasirodymą vainikavo įspūdingą karališkos mėlynos spalvos suknelę vilkintis modelis, o galiausiai virtualioje erdvėje esančius žiūrovus pasveikino pats G. Armani.

Daugelį metų aukštosios mados kolekcijas Paryžiuje demonstravęs 86-erių G. Armani sugrįžo į savo šalį ir atkreipia dėmesį į italų meistrystę.

Giorgio Armani kolekcija, 2021 m. pavasaris ir vasara
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)