– Ar domiesi mados tendencijomis?

– Nesu ta moteris, kuri seka visas mados tendencijas ir yra dėl to pametusi galvą. Manau, netgi nesu ta, kuri kiekvieną sezoną atnaujina savo spintą mados tendencijų perliukais. Stengiuosi išlikti ištikima savo stiliui. Prieš kiekvieną sezoną atnaujinu spintos pagrindą sudarančius rūbų derinius. Šį rudenį įsigijau smėlio spalvos golfų ir vis dar ieškau kokybiško smėlio spalvos palto.

– Be kokių drabužių ir aksesuarų neįsivaizduoji šaltojo sezono?

– Kokybiško palto, ilgaaulių batų, juodos didelės rankinės, į kurią tilptų ir kompiuteris, lankelio plaukams.

– Koks tavo mėgstamiausias spintos pirkinys?

– Esu pametusi galvą dėl megztinių ir lankelių. Megztinius perku net vasarą, o lankeliais žaviuosi jau dešimt metų. Mano kolekcijoje yra tiek lietuvių kūrybos, tiek garsių prekių ženklų ar sekėjų dovanotų lankelių – greičiausiai visą šią kolekciją perleisiu savo dukrai. Manau, lankelis yra vienintelis aksesuaras, kurį man labai lengva derinti prie viso savo garderobo.

Monikos Dovidaitės nuotr.

– Jeigu spintą reikėtų sumažinti iki dešimties daiktų, ką pasiliktum?

– Liktų mano kasdieniai garderobo pagrindą sudarantys drabužiai: keli odiniai sijonai, sijonšorčiai, kokybiškas golfas ir keli megztiniai.

– Kokį geriausią stiliaus patarimą esi išgirdusi?

– Tu puoši rūbą, ne jis – tave. Manau, tai visiška tiesa. Kad ir ką apsirengtum, drabužis tavęs nepuoš, jeigu būsi be manikiūro, neprižiūrėtais ir nešvariais plaukais, neskleisi geros emocijos.

– Kaip apsirengusi jautiesi gražiausia?

– Ką rengsiuosi, priklauso nuo rytinės nuotaikos. Būna, kad jau nuo ryto norisi vilktis gražiausią suknelę, o kartais nuotaika tokia, kai žinau – visą dieną nenorėsiu išlipti iš savo „boyfriend“ stiliaus džinsų ir plataus džemperio.

– Kokios asmenybės ar prekės ženklai žavi tave išskirtiniu stiliumi?

– Iš lietuvaičių kūrybos mano charakterį atspindi „MK Drama Queen“ siuvami rūbai. O mano stiliaus ikona jau daug metų yra ta pati – Victoria Beckham.

Monikos Dovidaitės nuotr.