Velso princas, kuriam šiuo metu yra 71-eri, teigia manąs, jog greitoji mada ir padidėjęs vartotojiškumas yra „visiška beprotybė“, todėl šia koloboracija siekiama atsigręžti į tvarumą ir kokybę, o ne kiekybę. Taip pat – išsaugoti ir sustiprinti tekstilės meno žinias ir įgūdžius tiek Britanijoje, tiek Italijoje.

Princas Charlesas, kuris yra tvarios mados šalininkas ir neretai viešumoje vilki tuos pačius drabužius, neseniai britų „Vogue“ leidiniui prasitarė ir anksčiau laikęsis principo „drabužį taisyk, o ne išmesk“.

Didžiosios Britanijos sosto paveldėtojas, visą savo gyvenimą praleidęs privilegijuotųjų ir turtingųjų pasaulyje, galintis sau leisti geriausių pasaulio mados meistrų paslaugas, nuo 1988-ųjų ištikimai vilki du paltus – vieną kupranugario vilnos, kitą tvido paltą iš „Anderson & Sheppard“.

Naujoje mados kolekcijoje yra 18 unisex gaminių, skirtų tiek vyrams, tiek moterims. Kolekcijoje galima rasti bazinių drabužių, tokių kaip vyriškas kašmyrinis megztinis aukštu kaklu, moteriškas dvieilis kupranugario spalvos paltas iš vilnos, madinga tamsiai oranžinės spalvos palaidinė ir kt.

Drabužių kainos svyruoja nuo 450 iki beveik 1 tūkst. 500 eurų. Drabužių dizainas kurtas vienos pažangiausių mados mokyklų Italijoje studentų, o įgyvendintas Škotijoje, kur didžioji dalis rūbų yra pasiūti šio amato besimokančių britų rankomis.

Išvyskite dalį kolekcijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)