Naujienų portalas „Delfi“ iš mados kūrėjo komentaro renginio atšaukimo arba perkėlimo klausimu kol kas nesulaukė.

Tradicinis dviejų dalių renginys turėjo įvykti gruodžio 5 dieną, sostinės „Litexpo“ parodų rūmuose.

Šiandien, spalio 27 d., bilietus į J. Statkevičiaus šou „Tiketa“ platformoje įsigyti vis dar galima. Nurodoma, kad bilietų kainos prasideda nuo 10 Eur, jei pasirenkama sėdima vieta balkone. Už galimybę naujos kolekcijos pristatymą stebėti iš pirmųjų eilių, pirkėjai sumokėtų iki 60 Eur.

Anot „Tiketa“ komunikacijos direktoriaus Lauryno Vairio, antradienį informacijos apie renginio atšaukimą ar perkėlimą iš organizatorių pusės bilietų platinimo bendrovė kol kas nėra gavusi. Gavus oficialų pranešimą apie renginio atšaukimą, prekyba bilietais bus sustabdyta.

Trečiadienį bilietų platinimo bendrovė patikslino informaciją dėl šou ir bilietų grąžinimo.

„Juozo Statkevičiaus mados šou, turėjęs vykti 2020 m. gruodžio 5 d. bus perkeliamas ir numatytą datą nevyks dėl Covid-19. Nauja renginio data bus paskelbta 2020 m. gruodžio 1 d.

Visi pirkti bilietai galios naujai renginio datai, o jei pirkėjui netiks nauja renginio data, jis gali kreiptis į organizatorių elektroniniu paštu juozas@statkevicius.com ir gauti kuponą, atitinkantį bilieto vertę ir per 12 mėnesių jį iškeisti į kitus organizatoriaus renginius arba prekes“, – rašoma laiške.

Kviečiame prisiminti praėjusių metų J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą.

Juozas – vienas iš nedaugelio lietuvių dizainerių, vis dar rengiančių kasmečius kolekcijų pristatymus. Mados pasaulio užkulisiuose neretai kalbama, kad tai – neatsiperkantis kūrėjų užmojis, dažnai įvarantis juos į skolas. Apie tai dar sausio mėnesį laidoje „Stiliaus DNR“ pasakojo mados kūrėjas.

„Kas nemoka kolekcijų pristatymų daryti – tam ir neatsiperka. Daug tų „darytojų“ iš paskos, bet jiems nelabai išeina – kojelės per skystos, per minkštos. Kiekvienais metais kolekcijos pristatymas, skaitykite, yra sudegintas namas Nidoje. Kitas sakys – ach, durnius, reikėjo nusipirkti butą. Man malonumas daryti tai, ką aš moku geriausiai, malonumas dalintis ir kažkokiu būdu daryti įtaką.

Jau sugalvojau ir kitų metų kolekcijos temą, dabar reikia tik uždirbti, pirkti medžiagas, viską užsakyti. Mada – milijonierių sportas. Tai va ir sportuoju!“, – teigė kūrėjas.

Juozas Statkevičius
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)