Tradiciškai, tokio pobūdžio konferencijos svečiams galioja nerašytas „smart casual“, kitaip tariant puošnus kasdienis, aprangos kodas, nurodantis, kad moterims dera vilkėti įvairius kelnių ir švarko ar sijono ir švarko kostiumėlius, galima ir džinsų bei švarkų deriniai.

Puikus sprendimas – klasikinė suknelė iki kelių, kuri savaime išpildo įvaizdį ir nereikalauja papildomo galvos sukimo dėl derinimo.

Vyrams rekomenduojama mūvėti kelnes arba džinsus, prie jų derinant marškinius, marškinėlius ir švarkus. Švarkas, ypač jei yra klasikinio kirpimo, neutralių arba tamsių spalvų, bet kuriai eilutei suteikia dalykiškumo.

Ir nors su juoda spalva niekada neprašaunama – ji dalykinė, „saugi“ ir universali derinti – ryškesnius apdarus pasirinkę svečiai neabejotinai patraukė didesnį aplinkinių dėmesį.

Konferencijos dalyviai stebino ne tik gerokai išlaisvėjusiu, nesuvaržytu ir į reglamentą neįspraustu stiliumi, bet ir įdomiais aprangos sprendimais, įvaizdžio akcentais.

Kaip puošėsi renginio svečiai, išvysite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)