Rudens sezonas asocijuojasi su neutraliais, žemės atspalviais, parduotuvių vitrinose vis dažniau išvystame būtent šią spalvų gamą. Tai – tikra atgaiva klasikos ir tarpusavyje lengvai derinamų spalvų mėgėjams, be to, rudos, kūno spalvos gama yra pakankamai universali ir tinka daugeliui.

Tačiau tai, kad ruduo diktuoja rengtis prislopintomis spalvomis, tikrai nereiškia, jog „rėkiančių“ šiltojo sezono spalvų mūsų garderobe neturi likti. Puikus pavyzdys – vilniečiai, kurie nevengia ryškių spalvų ir atvėsus orams, dažnu atveju vadovaudamiesi viena paprasta taisykle: ryški spalva tampa įvaizdžio akcentu, todėl ją reikėtų derinti prie bazinių spalvų drabužių, pavyzdžiui, juodos, pilkos, rudos, tamsiai mėlynos.

Nors madų žurnalai kas sezoną diktuoja aktualiausias spalvas, svarbiausia taisyklė yra pasirinkti tą spalva (arba jos atspalvį), kuri jums tinka. Nepamirškite, spalvų – daug, bet jų atspalvių – dar daugiau, todėl jei manote, kad jums netinka raudona, pasižvalgykite į raudonos atspalvių gausą – nustebsite atradę sau tinkamą variantą.

Taip pat nėra jokio poreikio aklai vaikytis madų ir vilkėti jums visiškai netinkantį ryškiai oranžinį megztinį tik todėl, kad šį rudenį jis mados viršūnėje.

Rudeniškas vilniečių gatvės stilius – Delfi nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)