Dėl unikalaus stiliaus H. Bordon buvo suteikta garbė pozuoti kelių žurnalų viršeliams, o jos akinių nuo salės linija jau pelno pripažinimą. Vis dėlto, kai kas mano, kad tradicinėms mados taisyklėms ši jauna moteris kelia nemenką grėsmę – galbūt net trigubą. Toliau pamėginta aprašyti, kokie ypatumai būdingi drąsias tendencijas diktuojančios H. Bordon įvaizdžiui.

Džinsai ir visa kita, kas iš denimo, paprastai kelia didesnį galvos skausmą negu drabužiai iš bet kurio kito audinio. Kodėl? Todėl, kad kai nusiskalbia, atrodo pigiai, be to, jų mados ypač greitai kinta – tai ant bangos su kniedėmis, tai aptempti, tai it nukopijuoti iš tėvų laikų. H. Bordon, atrodo, tai nerūpi: ji dėvi tiktai tai, ką nori, – midi sijonus, džinsinius švarko ir kelnių komplektus bei dažais nutaškytus unisekso stiliaus modelius.

Vida Press nuotr.

Net džinsines petnešas ji prisiderina be jokio vargo. Ką visa tai reiškia? Ogi tai, kad visos lig vienos taisyklės, kurių neva derėtų paisyti renkantis denimą, reikalingos vien tam, kad būtų sulaužytos.

Esame ne kartą girdėjusios, kad aukštakulniai įvaizdžiu besirūpinančiai damai yra privalomi lygiai taip pat kaip ir maža juoda suknelė. Tiktai H. Bordon be jokių skrupulų meta iššūkį nepajudinamai nuostatai, kad aukštakulniai turi būti juodi. Ji anaiptol nevengia raudonų, baltų, mėlynų ir geltonų aukštakulnių, akimirksniu suteikiančių įvaizdžiui rafinuoto moteriškumo, idealiai atitinkančio jos stilių.

Matant, kaip žavingai atrodo H. Bordon besiplaikstydama į apačią platėjančiu midi sijonu, taip ir norisi išsitraukti šį drabužį iš giliausios spintos lentynos. Trumputės arba į vidų sukištos palaidinės suteikia siluetui retro atspalvį, na, o platūs marškinėliai ir išpiešti bliuzonai sušvelnina griežtą amplua.

Kutai – vienas iš H. Bordon pamėgtų drabužių apdailos variantų. Ji noriai dėvi ne tik kutais apkraštuotus sijonus, bet net ir plačias kelnes. Rankinės su kutais ne retai figūruoja tarp H. Bordon aksesuarų.

H. Bordon neabejinga kokybiškiems marškinėliams, bet stengiasi, kad jie atrodytų struktūriškai – užsimeta ant viršaus švarką arba susikiša marškinėlius į kelnes ar sijoną.

Kostiumai, kaip žinia, gali atrodyti nuobodžiai. Jeigu nenorite priminti amžinos pareigūnės, galite vadovautis H. Bordon demonstruojamu pavyzdžiu ir po švarku pasivilkti trikotažinius marškinėlius ar apsiauti laisvalaikio batelius.

Vida Press nuotr.

Vieni iš ryškiausių H. Bordon bruožų, kuriuos tenka pastebėti žvelgiant į gausybę jos fotografijų, yra drąsa manipuliuojant mada ir visiškas bebaimiškumas išnaudojant augalinius motyvus. Per didelis kiekis raštų jai, atrodo, vis tiek nėra pakankamas. Gal ji teisi? Tereikia pasirūpinti, kad siluetas būtų griežtas ir prigludęs – tada nekils pavojaus panėšėti į audinių vitriną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)