Konkurso nugalėtojos: Svetlana Steponkienė, Kristina Milčiūnienė, Toma Kondrotaitė. Sveikiname nugalėtojas ir jų pokyčius pristatysime jau netrukus!

Kuo nudžiuginsime?

1. Nauju plaukų kirpimu ir dažymu, kuriuos atliks grožio studijos stilistai bei svarbiausiais patarimais, kaip prižiūrėti plaukus po pokyčių.

2. Jūsų grožį pabrėžiančiu makiažu, kurį atliks profesionali vizažistė. Jos pasidalintos žinios tikrai pravers atliekant makiažą sau kiekvieną dieną.

3. Stiliaus pokyčiais, kuriuos įgyvendinsite kartu su dizainere Diana Vapsve. Diana ne tik suformuos jums naują įvaizdį, bet ir patars, kaip ir kuo papildyti savo drabužinę.

Kaip laimėti?

Siųskite savo nuotrauką el. paštu uffsquare@gmail.com ir papasakokite mums, kodėl nusprendėte pasiryžti įvaizdžio pokyčiams. Galbūt su ta pačia šukuosena „gyvenate“ jau dešimtį metų, o dėvimi drabužiai ir stilius – morališkai pabodo?

Nepamirškite nurodyti miesto, kuriame gyvenate, bei kontaktinio telefono numerio.

Tris pokyčių konkurso nugalėtojus paskelbsime ateinantį pirmadienį, birželio 29 d. Nugalėtojus išrinks „UFF“ įvaizdžio profesionalų komanda.

Svarbu: konkurso dalyviai sutinka, kad jų pokyčių procesas (prieš ir po, eiga) bus fotografuojamas, o nuotraukos naudojamos parengiant publikaciją apie galutinius įvaizdžio keitimo rezultatus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)