Laikai, kai diplomų įteikimams absolventės puošdavosi pompastiškomis, tarsi balinėmis suknelėmis – jau senokai praeityje. Drąsiai galima teigti, kad dabar dominuoja subtilūs, neperkrauti įvaizdžiai. O anksčiau buvusią populiarią baltą ir pastelines spalvas negailestingai į antrąjį planą nustūmė varno sparno juoda.

Ir nors stilistai mokyklos ar universiteto baigimo iškilmėms dažniausiai siūlo šviesių spalvų drabužių spektrą, studentės lyg susitarusios nusprendė, jog šįmet nuo galvos iki kojų bus rengiamasi juoda spalva. Kaip tarė, taip ir padarė – žvilgtelėjus į nuotraukų galeriją taps akivaizdu, kokia spalva yra šių metų MRU absolvenčių favoritė.

Ar žinojote, kad juoda drabužių spalva simbolizuoja galią, eleganciją, rafinuotumą ir stiprią valią? Spalvų psichologijoje juoda taip pat simbolizuoja apsaugą nuo emocinio streso bei dažnais atvejais yra vilkima siekiant parodyti autoritetą.

Tad nejaugi juoda – nauja šių metų absolventų tendencija? Tą galėsime nuspręsti išvydę daugiau skirtingų specialybių ketvirtakursių įvaizdžių jau šią savaitę, Delfi Stilius kanale.

O kol kas kviečiame pasidairyti į būsimųjų teisininkų įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)